Amsterdam’da kanal gezisi

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Hollanda’dan eşsiz görüntülerle evlere konuk olacak.

Amsterdam’da kanal gezisi
Amsterdam’da kanal gezisi
GİRİŞ 15.10.2022 11:13 GÜNCELLEME 15.10.2022 11:13

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta her yıl binlerce turiste kapılarını açan Hollanda Amsterdam’dan izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Amsterdam’da ilk olarak büyük caddeleri dolaştı. Bisiklet kullanımının yaygın olduğu Amsterdam’da devasa bisiklet parkını gören Özlem Tunca şaşkınlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Amsterdam’ın mimarisiyle görenleri kendisine hayran bırakan köyleri oldu. Amsterdam’ın meşhur peynirlerinin üretildiği mandıraya giden Özlem Tunca, Yakupcan ile birlikte peynir tadımı yaptı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Amsterdam’ın meşhur su kanallarını görüntüledi. Kanalların kenarında sıralanan yamuk evleri inceleyen Özlem Tunca, doğanın tarihle uyumuna hayran kaldı.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:40’ta Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı