Sıcak iklimi ile Katar Dünyayı Geziyorum’da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta tüm ihtişamıyla Katar’dan ekrandaki yerini alıyor.

Sıcak iklimi ile Katar Dünyayı Geziyorum’da
Sıcak iklimi ile Katar Dünyayı Geziyorum’da
GİRİŞ 04.11.2022 17:37 GÜNCELLEME 04.11.2022 17:37

Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta plajlarıyla, lüks mekânlarıyla ve sıcak iklimiyle öne çıkan Katar’ı gezecek. Dünyayı Geziyorum ekibi Katar’da ilk olarak masmavi sularıyla meşhur Salwa sahiline gitti. Yedi kilometrelik kıyı şeridi olan kordonda tekne turuna çıkan Özlem Tunca Doha’nın nefes kesen manzarasını izleyicileri için görüntüledi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra yakın zamanda 22. FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar’da olimpiyat hazırlıklarını inceledi. Amfi tiyatrosu, palmiye ağaçlarıyla süslü iş ve alışveriş alanı, sanat galerisi, plajları ve yerel lezzetleri ile Katara Kültür Köyü’nü es geçmeyen Özlem Tunca, parlak altın çinilerle kaplı olan Altın Camii karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak geleneksel Radwani evine giderek Katar’ın geçmişteki yaşantılarına ışık tuttu. Gün batımı eşliğinde hem denizin tadını çıkardı hem de tekneyle ufak bir gezinti yapan Dünyayı Geziyorum ekibi Yunus balıklarının oluşturduğu eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:30’da Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...