Ece Üner'in yeni adresi belli oldu

Gürkan Hacır'ın sunduğu "Taksim Meydanı" adlı programa katılan ünlü sunucu Ece Üner, tv100'de programlara başlayacağını açıkladı. Twitter'dan da açıklama yapan Üner, "Ocak ayından itibaren tv100 ana haberde kavuşmak üzere" dedi.

GİRİŞ 06.12.2022 09:06 GÜNCELLEME 06.12.2022 09:59
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Televizyonculuk kariyerine NTV'de Avrupa Birliği muhabiri olarak başlayan Ece Üner, uzun yıllar Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunduktan sonra Kanal D'de 'Ece Üner ile Susma' adlı programla ekranlara gelmiş ve bir süre ekranlardan uzak kalmıştı.

NTV, CNN Türk, Habertürk TV ve Show TV'de haber spikerliği yapan Ece Üner, kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Uğur Dündar tv100'e geçtiUğur Dündar tv100'e geçti

Ünlü sunucu Ece Üner, tv100 ailesine katıldı. Gürkan Hacır'ın "Taksim Meydanı" programına canlı bağlanarak tv100 ailesine dahil olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Üner, 9 Ocak'tan itibaren her akşam canlı yayınla tv100 Ana Haber'de izleyicisi ile buluşacak.

Ece Üner kimdir ve asıl ismi nedir? Ece Üner'in ünlü eşi kimdir? Babası... Ece Üner kimdir ve asıl ismi nedir? Ece Üner'in ünlü eşi kim? Babası...

Ayrıca Ece Üner, "Heyecanlarımız, gördüğümüz hayaller ortak. tv100 deyince '100'ü cumhuriyetin 100. Yılından alıyor. Cumhuriyet sadece demokrasi için değil haber için de geçerli. Sizlerle olmaktan çok memnunum" dedi.

Twitter hesabından da açıklama yapan Ece Üner, "Halkın halk için halk tarafından yönetilmesi sadece demokrasi değil haber için de şart! Halkın sesi olmaya talip ve çok istekliyim. Ocak ayından itibaren tv100 Anahaber'de kavuşmak üzere" ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 38
  • Metin karabulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben seni chp millet vekili olarak görmek istemiyorum san bu soylerim
    Cevapla
  • dobra 1 yıl önce Şikayet Et
    tv100 mü yerel tv mi bu listemde bile yok.
    Cevapla
  • Ahmet alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanal ı çok aramış olmalı ,100, numara olmuş
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 1 yıl önce Şikayet Et
    Buz gibi bir kadın ; haber verirken yapmacıkta olsa gülmsemiyor bile
    Cevapla
  • Maalesef 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciddiyet iyidir. Haberci diye,mankenleri çıkardıkları icin kafan karışmış, doğrusu bu
    Cevapla
  • rüknettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni halk tv desenize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?