Sur-I Hümayun Duvarları Tarihte Yürüyen Adam'da

Tarihi sevdiren, merak uyandıran program Tarihte Yürüyen Adam geçmişten bugüne ayakta kalmayı başaran tarihi yapıları ve hikâyelerini izleyicilerle buluşturuyor.

Sur-I Hümayun Duvarları Tarihte Yürüyen Adam'da
Sur-I Hümayun Duvarları Tarihte Yürüyen Adam'da
GİRİŞ 28.12.2022 15:02 GÜNCELLEME 28.12.2022 15:02

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunumuyla ekrana gelen Tarihte Yürüyen Adam, geçmişe ışık tutan yapıların hikâyeleriyle Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta Gülhane Parkı ve Topkapı Sarayı’nın otantik atmosferini izleyiciye aktaracak. Ahmet Anapalı gezisine Gülhane Parkı girişinden başlayıp Topkapı Sarayı’nın tarihteki kullanımını 1918 yılına ait karelerle anlatacak. Gülhane Parkı ve çevresinin sadece nüfus yoğunluğu bakımından değiştiğini aktaran Ahmet Anapalı, Sur-ı Hümayun duvarlarının tarihteki yerine değinecek. Tarihi dokusu bozulmamış Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve Sur-ı Hümayun duvarları tarihi günümüze taşıyacak fotoğraflarla Tarihte Yürüyen Adam’da yer alacak.

Tarihi camiler, kervansaraylar, üstünde birçok medeniyetin yaşadığı Mezopotamya ve Anadolu şehirlerinin bilinmeyen hikayeleri Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 16:00’da Ülke TV ekranlarında…  

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler