Yunanın umudu 6’lı masa! Küstah sözlerle hedef aldı: Erdoğan'ın seçimi kaybettiği gece…

Türkiye'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde umudunu 6'lı masaya bağlayan Yunan gazeteci Giorgos Papachristos, küstah sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

GİRİŞ 07.01.2023 18:21 GÜNCELLEME 08.01.2023 09:21
Bu Habere 446 Yorum Yapılmış

Yunan medyası, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaya devam ediyor. 

To Vima isimli Yunan gazetesinde hadsiz sözlerin yer aldığı bir makale yayımlandı. Yunan gazeteci Giorgos Papachristos imzalı “Ege’nin Prespa’sı ne olacak?” başlıklı makalede, Yunanistan’ın dayatması nedeniyle Makedonya’nın ülke ismini değiştirmeyi kabul ettiği Prespa Anlaşması’na atıfta bulundu.

"ERDOĞAN, USLU DURMAMAMIZ HALİNDE..."

Yunanistan'ın tacizlerine karşı uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik  Giorgos Papachristos, “Brüksel’de Yunanistan-Türkiye-Almanya üçlü ‘gizli’ görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uslu durmamamız halinde bizi mahvetmeye hazır olduğuna dair meşhur tehditlerini savurması açıkça Atina’da kimseyi şaşırtmadı” diye yazdı.

TAYFUN FÜZESİ ÜZERİNDEN AVRUPA ÜLKELERİNİ KIŞKIRTTI

Tayfun füzesinin varlığından İtalya ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinin de endişelenmesi gerektini yazan Giorgos Papachristos, “Füzenin gerçekten var olduğunu ve gerçekten de böyle bir menzile sahip olduğunu kabul edersek bu menzil batımızdaki İtalya’yı aşmakta, neredeyse kuzeyde Almanya’nın uçlarına kadar ulaşırken Yunanistan neden bu kadar endişelensin” ifadelerinde bulundu.

KÜSTAH SÖZLER: SEÇİMİ KAYBETTİĞİ GECE, ERDOĞAN’IN EVİNDE UYUYACAĞI SON GECE

Umudunu 6’lı masaya bağlayan Yunan gazeteci, küstah sözlerle Erdoğan’ı hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kaybettiği gecenin evinde uyuyacağı son gece olacağını yazarak haddini aşan Yunan gazeteci, “Önümüzdeki haziran seçimlerini kaybederse o gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde uyuyacağı son gece olacağının kimsenin gözünden kaçmadığını tahmin ediyorum” diye yazdı.

"ERDOĞAN KUDRETLİ OSMANLI İMPARATORLUĞU’NU YENİDEN KURACAK"

Erdoğan’ın Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kurmayı hedeflediğini kaydeden Papachristos, “Adam açıkça kararsızların yelpazesindeki son seçmene hitap etmek için elinden geleni yapıyor ve bir zamanların kudretli Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kuracak, gücü her şeye yeten bir Türkiye vizyonu da iyi bir yöntem.” ifadelerinde bulundu.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 446
  • Mahmut em 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece yunanin değil ABD ve bütün Avrupa ülkelerinin umudu 6+1 bir gerçek olmaz inşallah Allah'ım sen her şeye kadirsin uyan ey büyük türk milleti oyunu gör ve boz
    Cevapla
  • Türkeşci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan alçak yunan içimizdeki hainlere güvenme ALLAHIN izniyle REİS gene kazanacak sende babayı alacaksın
    Cevapla
  • Saffet 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis KGF paketini 100 milyar dolar yap seçimi garanti altına alalım. Devam edelim yola.
    Cevapla
  • Mansur Hızlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet koydu maaş zammı elimize gelmeden eridi bu gün maaş geldi %30 zamlı geldi
    Cevapla
  • Muhafız 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımızın Her şeyi ortaya koyması lazım. Memur, emekli, çiftçi, esnaf, ne varsa. Yakıtlarda, faturalarda, ne varsa her şeyi yap kurban olayım. Aksi taktirde Allah korusun Cumhur İttifakı kaybederse içeriden ve dışarıdan tüm güçleriyle saldırıp büyük bir yıkıma ve kıyıma başlayacaklar. Rabbim bu millete akıl fikir versin. Doğru ile yanlışı ayırt edemez hale gelmiş zavallılar var maalesef. Her şey apaçık ortadayken. Para ile Vatanı aynı kefede tartan rotasını şaşırmış ahmaklar var. İçim parçalanıyor bunlara laf anlatmaya çalışırken.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...