Şirin Payzın AK Partili seçmenleri "Trol" ilan etti: Son iki ayınız kaldı

Daha önce teröriste rahmet okuyup ailesine başsağlığı dileyen, Türk toplumunun kutsallarına defalarca dil uzatan Şirin Payzın bu defa da AK Parti'ye oy verenleri "Trol" ilan edip "son 2 ayınız" diyerek seçmenleri tehdit etti.

GİRİŞ 08.03.2023 21:00 GÜNCELLEME 09.03.2023 11:23
Bu Habere 1035 Yorum Yapılmış

CHP'li Halk TV'deki programlarda defalarca haddi aşan ifadeler kullanan Şirin Payzın 6'lı masanın adayını ilan etmesi ve İYİ Parti'nin masaya geri dönmesi sonrası zafer havasına girerek seçim sonrası için AK Partili seçmeni hedef aldı.

İntikam zihniyetiyle şimdiden açık mesaj veren Payzın Ak Parti seçmenini "trol" olarak etiketledi.

Son 2 ayınız var diyen Payzın "Troller için de hazin durum .. son 2 ay.. sonra uğraş dur.. Ben aslında para için yaptım de.. Ailem CHP li vallahi billahi diye anlat.. İsim benzerliği, hesabımı çalmışlar falan .. Zor yani.." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan HALK TV'deki tehdide cevap: Kana susamış vampirlerİçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan HALK TV'deki tehdide cevap: Kana susamış vampirler

Şirin Payzın provokasyon peşinde! Halk TV bile kabul edemedi: OnaylamıyoruzŞirin Payzın provokasyon peşinde! Halk TV bile kabul edemedi: Onaylamıyoruz

Şirin Payzın'ın 'Güntekin Onay' gafı gündem olduŞirin Payzın'ın 'Güntekin Onay' gafı gündem oldu

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1035
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz neden bu söylediklerini size yapmıyoruz. Ha siz demokratik ve aydın olduğunuz için siz tehtit edersiniz.
    Cevapla
  • Halil Yarbaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyelimki seçimi kaybettik ulan yine susmayacağız yine susmayacağız sizin gibi yahudi artıklarına vatanımızı teslim etmeyeceğiz şunu unutmayın dönüşümüz her asırda muhteşem olmuştur.
    Cevapla
  • saas 1 yıl önce Şikayet Et
    Troller sana benziyor 2 ay sonra o suratin görecegiz. Yinede REIS RECEP TAYIP ERDOGAN
    Cevapla
  • Metin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Şirine biz sizin gibi satılmış değiliz
    Cevapla
  • Metin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Şirine misin nesin biz sizin gibi korkak ve ödlek değiliz hodri meydan sonuna kadar reis.hevesiniz kursağınızda kalacak Allahın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı