Kenan İmirzalıoğlu'nun unutulmaz dizisi Deli Yürek'ten müjdeli haber! Özlem sona eriyor

1998 - 2002 yılları arasında yayınlanan Sinegraf imzalı Deli Yürek dizisinden hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği ve yayınlandığı döneme damgasını vuran Deli Yürek projesi ekranlara geri dönüyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun unutulmaz dizisi Deli Yürek'ten müjdeli haber! Özlem sona eriyor
Kenan İmirzalıoğlu'nun unutulmaz dizisi Deli Yürek'ten müjdeli haber! Özlem sona eriyor
GİRİŞ 10.07.2023 15:17 GÜNCELLEME 10.07.2023 15:18
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Osman Sınav'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve toplamda dört sezon boyunca ekranlarda varlık gösteren Deli Yürek'ten müjdeli haber geldi. Mustafa Şevki Doğan'ın yapımcısı olduğu ve 113 bölümlük bir ekran macerası yaşayan Deli Yürek'le ilgili bomba bir karar alındı.

Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanı: Gizli gerçekler gün yüzüne çıktı! Kriz patlak veriyorAteş Kuşları 21.bölüm fragmanı: Gizli gerçekler gün yüzüne çıktı! Kriz patlak veriyor

İlk defa 1998 senesinde yayın hayatına adım atan ve Kenan İmirzalıoğlu ile Zeynep Tokuş'u bir araya getiren Deli Yürek dizisi ekranlara geri dönüyor. Yayınlandığı dönemde dizi tutkunları tarafından yoğun ilgi gören Deli Yürek'in tekrardan başlayacak olması hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Calinos Entertainment'ın uluslararası satışlarından sorumlu ismi Aslı Serim, gelecek sene 25. yılını kutlamaya hazırlanan Calinos'un Deli Yürek projesinin yeni versiyonunu çekeceğini izleyenlere açıkladı. Şirketin globale sattığı ilk dizi olan Deli Yürek'in yeni versiyonu dizinin yapım şirketi Sinegraf'la ortak olarak hazırlanacak.

Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Konyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Millet yine tüpünü dama çıkaracak çay içecek kuşçu gibi.
    Cevapla
  • Mustafa Said Polat 10 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi kendi zamanında çekilirken güzeldi. Kendi çekildiği zamanın nevi şahsına münhasır bir dizisi idi. O devirdeki adaletsizlikleri, yolsuzlukları, Türkiye'nin adeta bir işkencehane gibi olan hâlini anlatıyordu. Bu zamanda tutmaz. Ayrıca dizinin yapı taşı bir karakter olan Kuşçu karakterini yazan Ömer Lütfi Mete de vefat etti. Bu dizinin tekrar çekilmesi eskisine saygısızlık olabilir
    Cevapla
  • Gurbetçi 10 ay önce Şikayet Et
    Zaza olmassa dizinin zevki olmaz
    Cevapla
  • Kuşçu 10 ay önce Şikayet Et
    Behram Kartal cinayeti aydınlanacak mı?
    Cevapla
  • Türkiyecumhuriyeti 10 ay önce Şikayet Et
    Palto satışları patlayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina