Netflix'ten şoke eden davranış: 'Feci Kazaya' rağmen yayınlayacak!

Dijital yayın platformu Netflix, 1 Temmuz'da yayınlayacağı Titanik filmi için tepkilerin odağında. Şirketin filmi OceanGate kazasından önce listeye eklediği iddia edilse de izleyicilerin tepkisini engelleyemedi.

Netflix'ten şoke eden davranış: 'Feci Kazaya' rağmen yayınlayacak!
Netflix'ten şoke eden davranış: 'Feci Kazaya' rağmen yayınlayacak!
GİRİŞ 28.06.2023 16:42 GÜNCELLEME 28.06.2023 16:43

Netflix geçtiğimiz günlerde James Cameron'ın 1997 yapımı filmi Titanic'i 1 Temmuz'da yeniden hizmete sunacağını duyurdu.

Titanik için yola çıkmıştı... Oyun kolu ile yönetiliyormuş!Titanik için yola çıkmıştı... Oyun kolu ile yönetiliyormuş!

KAZADAN SONRA TİTANİK FİLMİN LİSTEDE YER ALMASI TEPKİLERE NEDEN OLDU

OceanGate ile ilgili son olayların ardından Netflix'in böyle bir hamle yapması izleyiciler tarafından tepkilere neden oldu.

Bu tepki, Titanik gemisinin enkazına yapılan bir yolculuk sırasında infilak eden OceanGate'in Titan adlı denizaltısıyla ilgili son trajediye yanıt niteliğinde.

OceanGate'in kurucusu ve CEO'su Stockton Rush da dahil olmak üzere denizaltıda bulunan beş kişinin tamamı kazada hayatını kaybetmişti

FİLMİN KAZADAN ÖNCE LİSTEYE EKLENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

The Hollywood Reporter'ın da belirttiğine göre, Titanic'in Netflix'e geri dönüşü yayın devi tarafından aniden verilmiş bir karar olmadığı iddia edildi.

Şirketin OceanGate trajedisinin yaşanmadan önce Titanic'in servise geleceği bildirdiği iddia edildi. Örneğin hayran sitesi NetflixLife, Temmuz 2023'te Netflix'e gelecek filmlerin bir listesini yayınladı; aralarında Titanik filminin de olduğu ve yayınlanma tarihine bakıldığında Titan'ın kaybolmasından iki hafta önce yayına girdiği belirtildi.

Ancak izleyiciler, Titanik filminin OceanGate olayından önce yayın listesine eklenmesine rağmen yine de kazadan sonra listeden kaldırma seçeneğinin olduğunu ancak Netflix'in bunu uygulamadığını belirterek teki gösterdi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!