Oktay Kaynarca'yla sonlanan ortaklığın ardından bomba proje! Şimdi o isimle görüşülüyor

Oktay Kaynarca'yla ortaklığını sonlandırdığını duyuran ünlü yönetmen Onur Tan, diğer ortağı Seyfi Şahin'le Siyah Kuğu adında yepyeni diziyi izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca'yla sonlanan ortaklığın ardından bomba proje! Şimdi o isimle görüşülüyor
Oktay Kaynarca'yla sonlanan ortaklığın ardından bomba proje! Şimdi o isimle görüşülüyor
GİRİŞ 10.07.2023 12:41 GÜNCELLEME 10.07.2023 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmen, senarist ve yapımcı Onur Tan, yakın bir zaman önce açıklama gerçekleştirmiş ve Oktay Kaynarca ile ortaklığını noktaladığı bilgisini paylaşmıştı. Bu açıklamanın ardından Onur Tan’ın kuruculuğunu üstlendiği ‘Güzel Adamlar Medya’ isimli yapım şirketindeki diğer ortalığı Seyfi Şahin’le sürpriz bir projeye imza attı.

TRT'den izleyenlere heyecan verici sürpriz! Merak edilen o listeyi resmen açıkladıTRT'den izleyenlere heyecan verici sürpriz! Merak edilen o listeyi resmen açıkladı

Onur Tan’ın ‘Siyah Kuğu’ adını verdikleri yeni projesinin hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstleneceği öğrenildi. Öte yandan başrolde yer alması için Aybüke Pusat‘a teklif sunulduğunun ve buna sıcak baktığına bilgisine ulaşıldı.

En yakın arkadaşının babası ile evlenen genç bir kadının hikayesini gözler önüne serecek olan Siyah Kuğu projesinin yayına gireceği kanal ve oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde netleşecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Aile düşmanı diziler bunlar hep ingilizmedyası var arkalarında yasak gelmeli bu dizilere. Yaşasın islam
    Cevapla
  • adalet idamdır 9 ay önce Şikayet Et
    enrıkalı fılımler aile yapısını bozar yasaklanmalı ahlak kalmadı ayıpta yok edep yok fazla ozgurluk seytana ınsanları dondurur bunlara eskıden yapıldıgı gıbı konturol edılmelı serbes kadılar aile yapıları bozuluyor dallas yalan ruzgarı gıbı kımın elı kımın çebın de bellı degıl kadınlar erkekler altatıyor olen olene açimoyom kadınlara erkeklerede
    Cevapla
  • Gezegen 9 ay önce Şikayet Et
    Eğer silahlı çatışma yakıp yıkma ihanet başkasının bacısına göz dikme ve gizli sevgili gibi akıllara ziyan sahneler varsa müthiş tutulur. Bizim dizi zombileri çok meraklıdır bu tür gereksiz konulara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!