Ben Bu Cihana Sığmazam'da şaşırtan başrol ayrılığı! Macerası sadece tek sezon sürdü

Üstlendiği ‘Firuze Turan’ karakteriyle adından söz ettiren Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılanlar kervanına katıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da şaşırtan başrol ayrılığı! Macerası sadece tek sezon sürdü
Ben Bu Cihana Sığmazam'da şaşırtan başrol ayrılığı! Macerası sadece tek sezon sürdü
GİRİŞ 11.07.2023 12:04 GÜNCELLEME 11.07.2023 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV’nin yoğun ilgi gören dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon öncesi arka arkaya vedalar yaşanıyor. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosundan bir isim daha eksildi. Aksiyon ve gerilimin ardı arkasının eksilmediği dizide rol aldığı ‘Firuze Turan’ karakteriyle isminden bahsettiren Pelin Akil veda ediyor.

Oktay Kaynarca ile ortaklığı biten Onur Tan’dan beklenmedik proje! Detaylar ortaya çıktıOktay Kaynarca ile ortaklığı biten Onur Tan’dan beklenmedik proje! Detaylar ortaya çıktı

Oktay Kaynarca’nın oynadığı Cezayir Türk’ün ikinci eşi olarak kameralar karşısına geçen Pelin Akil hikayesinin sonuna geldiğini doğruladı. 37 yaşındaki oyuncunun, yeni sezon öncesi ekiple vedalaşarak projeden çekildiğinin bilgisine ulaşıldı. Ben Bu Cihana Sığmazam'la yollarını ayıran Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Qwerty 10 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapmış olmak icin yorum yapmış belliki. Yada karalamak için şöyle yazmis. " hiç seyretmedim kötü bir film yazik" Enteresan değil mi? Laf olsun diye bari fragmanını izledim yada biraz izledim yazar insan. Laf olsun torba dolsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hiç izlemedim. ismi bile bana soğuk geliyor
    Cevapla
  • TemholGemun 10 ay önce Şikayet Et
    EDHO'nun gölgesinde ve etkisinde kalmış bir yapım olan Ben Bu Cihana Sığmazam maalesef silik ve etkisiz kaldı. Kaynarca'nın ekranlara çok uzun bir süre veda etmesi ve bilahare dizilerde oynaması gerekiyor.
    Cevapla
  • Balcı 10 ay önce Şikayet Et
    İllakı ikinci bir eş yanı başka bişey planlayamazlar zaten kötü bir fılm
    Cevapla
  • kara-bela 10 ay önce Şikayet Et
    hiç seyretmedim kötü bir filim yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler