Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölüm fragmanında 2 bomba birden patladı! İşin rengi değişecek

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölüm fragmanında Serkan ve Alize çiftinden çok konuşulacak bir hamle gelir.

GİRİŞ 18.07.2023 14:45 GÜNCELLEME 18.07.2023 14:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölüm fragmanında arka arkaya 2 önemli gelişme birden yaşanır. Serkan’ın, ‘Benden de karımdan da uzak dur’ diyerek Bahar’a ağzının payını vermesi Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm fragmanına damgasını vurur.

Benim Güzel Ailem 4.bölüm fragmanında seyirciyi güldüren sahne! Kahkaha tufanı estirdiBenim Güzel Ailem 4.bölüm fragmanında seyirciyi güldüren sahne! Kahkaha tufanı estirdi

Serkan’ın Bahar’a haddini bildirmesi göze çarparken diğer yandan da kıskançlık duygusuna engel olamayan Alize, ‘Serkan ve evlendik’ açıklamasıyla ikinci bombayı patlatır. Yapımcılığını Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen’in üstlendiği romantik komedi türündeki Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyenler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

TRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Bilinmeyenleri gün yüzüne çıkaracakTRT1’den 15 Temmuz’a özel Yirmisekiz filmi geliyor! Bilinmeyenleri gün yüzüne çıkaracak

Yönetmenlik koltuğunda İnci Balabanoğlu Ahıska’nın oturduğu ve senaryosunu Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı’nın keleme aldığı NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 5.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ali 05 9 ay önce Şikayet Et
    On numara dizi ,ailece severek izliyoruz.
    Cevapla
  • FERHAT TOKUL 9 ay önce Şikayet Et
    güzel ve komik özellikle dede :)
    Cevapla
  • Efe İnce 9 ay önce Şikayet Et
    İzlenmiyor
    Cevapla
  • Tıp 9 ay önce Şikayet Et
    Yarım saat daha sürse gülmekten ağzımız ayrılacaktı. Hem gençlik dizisi hem aile dizisi hem mahalle dizisi hem komedi dizisi. Küfür yok, hakaret yok, ahlak dışı tavırlar yok... Bir gençlik dizisi fox da olsa nasıl olurdu...
    Cevapla
  • .... 9 ay önce Şikayet Et
    Kim diyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi en zayıf noktasından vurdu
Milli muharip uçağımız KAAN ile ilgili yeni müjde!