Kurtlar Vadisi ekibi Hudutsuz Sevda için bir araya geldi! Heyecan arşa çıkacak

Yasak Elma, Sadakatsiz, Kadın, Doktorlar ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Fatih Aksoy, şimdi de Hudutsuz Sevda'yla seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Kurtlar Vadisi ekibi Hudutsuz Sevda için bir araya geldi! Heyecan arşa çıkacak
Kurtlar Vadisi ekibi Hudutsuz Sevda için bir araya geldi! Heyecan arşa çıkacak
GİRİŞ 12.09.2023 16:52 GÜNCELLEME 12.09.2023 16:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı oyuncuları aynı ekipte toplayacak olan ünlü yapımcı Fatih Aksoy, yeni sezonda çok konuşulacak bir projeyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Bahadır Özdener ile beraber yapımcılığını üstlenecek olan Hudutsuz Sevda dizisine ilişkin ekran başındakilerin merak duyduğu ayrıntılar şekillenmeye başladı.

Oktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam tüyosu! Değişim zilleri çalıyorOktay Kaynarca’dan Ben Bu Cihana Sığmazam tüyosu! Değişim zilleri çalıyor

Yeni yayın döneminde ekran macerasına atılacak ve hem konusu hem kadrosu ile seyirciyi etkisi altına alacak Hudutsuz Sevda'nın çekimleri 15 Ağustos'ta başlamıştı. Deniz Can Aktaş'ın 'Halil İbrahim' ve Miray Daner'in ise 'Zeynep' karakteri ile kameralar karşısına geçeceği Hudutsuz Sevda hikayesiyle yeni sezona damgasını vuracak.

Hicran'dan Kardeşlerim'e çarpıcı transfer! Elçin Zehra İrem rüzgarı esecekHicran'dan Kardeşlerim'e çarpıcı transfer! Elçin Zehra İrem rüzgarı esecek

Bilindiği üzere Hudutsuz Sevda dizisinin yapımcısı olan iki isim Bahadır Özdener ile Fatih Aksoy, yayınlandığı dönemde reytingleri altüst eden ve milyonlarca hayran kitlesine kavuşan Kurtlar Vadisi ekibindeydi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ayhan 8 ay önce Şikayet Et
    saydığınız diziler tam bir ahlak abidesi. Aile dizisi. Allah'ım bir tane izlenecek dizi var mı içlerinde
    Cevapla
  • aziz uysal 8 ay önce Şikayet Et
    kurtlar vadiside olmasa haber olmazlardı be abi.
    Cevapla
  • Metin 8 ay önce Şikayet Et
    Ne çakallar platosu ne gangster dünyaya sultan olmaz ne de diğerleri. Hiçbirini izlemedim. Sahneleri uzatıp duruyorlar. 50 bölümü 150 bölüm yapıyorlar.
    Cevapla
  • Gakko 8 ay önce Şikayet Et
    Madem izlemedin sahneleri uzatıp durduklarını nereden biliyorsun muhterem... Eleştirde böyle değil ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sıcak gelişme: 3 sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı!
Kassam Tugayları, 3 İsrail askerinin öldürüldüğü anları paylaştı!