Hicran'ın beğenilen oyuncusu Kardeşlerim'de! Olayların akışını etkileyecek

Kanal D'nin Filmevi Yapım ve Inter Medya imzalı günlük dizisi Hicran'la oyunculuk hayatına ilk adımı atan genç oyuncu Elçin Zehra İrem, Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna transfer edildi.

Hicran'ın beğenilen oyuncusu Kardeşlerim'de! Olayların akışını etkileyecek
Hicran'ın beğenilen oyuncusu Kardeşlerim'de! Olayların akışını etkileyecek
GİRİŞ 12.09.2023 09:36 GÜNCELLEME 12.09.2023 09:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Henüz genç bir yaşta olmasına rağmen oyunculuk kariyerinde kayda değer bir başarıya imza atan Elçin Zehra İrem'den sevenlerine müjdeli haber geldi. 7 Kasım'dan bu yana Kanal D'de yayın hayatına devam eden Hicran'da Berk Bakioğlu ile Nisa Sofia Aksongur ile başrolleri paylaşan Elçin Zehra İrem'in yeni adresi belli oldu.

Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...Ya Çok Seversen'de şoke eden değişiklik! Kanal D'den beklenmedik karar...

İlk oyunculuk deneyimini Hicran dizisiyle elde eden ve burada oynadığı 'Hicran Kayalar' karakteriyle tanınırlık kazanan Elçin Zehra İrem'in ATV dizisi Kardeşlerim'le anlaşma sağladığı öğrenildi. Serkan Birinci'nin yönettiği NG Medya imzalı Kardeşlerim dizisiyle el sıkışan Elçin Zehra İrem'in yeni rolü netlik kazandı.

Elçin Zehra İrem, Hicran dizisinde geçirdiği uzun soluklu bir maceranın hemen ardından bu sefer Kardeşlerim'de 'Lidya' karakteriyle yeni sezona bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tolga 7 ay önce Şikayet Et
    Desenize dizimize bir güzel daha katılıyor
    Cevapla
  • Doruk+Asiye 7 ay önce Şikayet Et
    Doruk diziden ayrılmış. Bu dizi bu sezonu tamamlayamaz. Doruğun eksikliğini fazlasıyla arayacaklar. Doruksuz Asiye, Asiyesiz Doruk olamaz. Yazık diziyi 1 sezon daha izleyecek olanlara 3-5 bölüm sonra final.
    Cevapla
  • Seyit onur 7 ay önce Şikayet Et
    Doruk yeni sezonda akif tarafından silahla vıtuşarak ölücekmiş doğrumu
    Cevapla
  • sefer 8 ay önce Şikayet Et
    vay beee.. hayatim degisti..
    Cevapla
  • Ya hak 8 ay önce Şikayet Et
    tınnnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi