Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon tüyosu geldi! Değişimin ayak sesleri yükseldi

Yeni sezonun giderek yaklaşmasıyla beraber izleyenlerin gözü kulağının çevrildiği Ben Bu Cihana Sığmazam’a dair Oktay Kaynarca’dan bomba açıklama geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon tüyosu geldi! Değişimin ayak sesleri yükseldi
Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon tüyosu geldi! Değişimin ayak sesleri yükseldi
GİRİŞ 29.08.2023 09:01 GÜNCELLEME 29.08.2023 09:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yaz döneminin kapanmaya başlamasının ardından ATV’nin iddialı yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam için geri sayım başlatıldı. Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala izleyenler Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili gelişmeleri yakın mercek altına aldı.

Kurtlar Vadisi'nin 2 güçlü ismi birleşti! Hudutsuz Sevda'yı görücüye çıkaracakKurtlar Vadisi'nin 2 güçlü ismi birleşti! Hudutsuz Sevda'yı görücüye çıkaracak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da geçirdiği 6 yıllık bir maceranın hemen ardından yoluna Ben Bu Cihana Sığmazam’la devam eden Oktay Kaynarca’dan ortalığı sallayacak bir açıklama geldi. Oktay Kaynarca'dan alınan bilgiler doğrultusunda, Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 2.sezon oyuncu kadrosunda çok önemli değişiklikler meydana gelecek.

Hicran'dan Kardeşlerim'e çarpıcı transfer! Elçin Zehra İrem rüzgarı esecekHicran'dan Kardeşlerim'e çarpıcı transfer! Elçin Zehra İrem rüzgarı esecek

Kalabalık ve güçlü bir oyuncu kadrosuyla yeni sezona gireceklerinin altını çizen Oktay Kaynarca, aynı zamanda yeni sezonun ilk bölümlerinin İstanbul dışında yapılacağının bilgisini izleyenlere aktardı. Yayın tarihi konusunda da bomba bir açıklamaya imza atan Kaynarca, Eylül ayının ilk yarısında yayına çıkmayı planladıklarını duyurdu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Murat varol 7 ay önce Şikayet Et
    Sırf oktay kaynarca var diye izliyorum. Yoksa konu edho nun yanından geçemez
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Ilk zamanlarda seyrettim hoşuma gitmedi Artik seyrertmiyorum
    Cevapla
  • Bir Dost 8 ay önce Şikayet Et
    EDHO nun 10 da 1 i olamayan dizi...
    Cevapla
  • kasım 8 ay önce Şikayet Et
    Ekranlara kilitlenelim mi?merakla bir sonraki bölümü bekleyelim mi?Oktay efendi bölüm başı 1 milyon para alsın yani ayda 4 milyon..bizde dizi izlerken kirayı,doğalgazı,çocukların ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağımızı düşünelim mi? düşünelim mi?hafta sonu da 8 milyona transver edilen futbolcunun parasını ödemek için maça gidelim mi?
    Cevapla
  • MEHMET 8 ay önce Şikayet Et
    Çok BERBAT BİR DİZİYDİ SIRF DİZİ ÇEKMEK İÇİN ÇEKİLEN BİR DİZİYDİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
AK Parti'de değişim: 2K formülü