Ateş Kuşları yeni bölümüyle çok konuşulacak! Zıpkın Kara'ya böbreğini verecek mi?

ATV'nin ses getiren dizisi Ateş Kuşları 24. bölüm tanıtımı ile izleyicide merak uyandırdı. Kara onu ölüme terk eden Zıpkın’ın böbreğiyle hayata geri dönmeyi kabul edecek mi? Bu kez ateş Kuşları yeniden sokakta...

Ateş Kuşları yeni bölümüyle çok konuşulacak! Zıpkın Kara'ya böbreğini verecek mi?
Ateş Kuşları yeni bölümüyle çok konuşulacak! Zıpkın Kara'ya böbreğini verecek mi?
GİRİŞ 21.09.2023 13:19 GÜNCELLEME 21.09.2023 13:19

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 24. Bölümüyle 22 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek. Ateş Kuşları’nda Barbaros, zor zamanında Gülayşe’ye destek olmaya çalışırken, Zıpkın ise yaşaması için Kara’ya kendi böbreğini teklif eder.

ŞİRKET ELDEN GİDİYOR

Nazmiye, Gülayşe’yi hem şirketten hem de evden kovar. Ancak Gülayşe yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmez. Babasının emanetine sahip çıkmak için diploma almaya karar verir. Peki ama Gülayşe diplomayı alana kadar, geriye bir şirket kalacak mıdır?

BARBAROS, GÜLAYŞE’YE DESTEK OLABİLECEK Mİ?

Barbaros, Gülayşe’ye kendisini unutturmaya çalışsa da onu bu zor zamanında bir başına bırakamaz. Elini tutamazken, Gülayşe’ye nasıl destek olacaktır?

ATEŞ KUŞLARI YİNE SOKAKTA

Evlerinden kovulan ateş kuşları şimdi aynı çocukluklarındaki gibi sokaktalardır. Gülayşe onu büyütmüş olan ailesine gerçekten sırtını mı döndü?

KARA YAŞAYACAK MI?

Kara ve Hüma nişanlanır. Feza ise Eyüboğlu mirasına konan Kara’nın ondan bağımsızlığını kazanacak olmasından hiç hoşlanmaz. Feza’nın bir sonraki hamlesi ne olacak?

Zıpkın Kara’nın ölmek üzere olduğunu öğrenince Kara’ya kendi böbreğini teklif eder. Kara onu ölüme terk eden Zıpkın’ın böbreğiyle hayata geri dönmeyi kabul edecek midir? 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması