Ateş Kuşları'nda hüsrana uğratan ayrılık! Usta ismi artık göremeyeceksiniz

Dramatik sahneleriyle izleyenlere duygu seli yaşatan Ateş Kuşları dizisinde ortalığı kasıp kavuracak bir ayrılık gerçekleşecek.

Ateş Kuşları'nda hüsrana uğratan ayrılık! Usta ismi artık göremeyeceksiniz
Ateş Kuşları'nda hüsrana uğratan ayrılık! Usta ismi artık göremeyeceksiniz
GİRİŞ 26.09.2023 09:06 GÜNCELLEME 26.09.2023 09:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayına girdiği her hafta sosyal medya gündemini oturmayı başaran Ateş Kuşları dizisinde seyirciye hayal kırıklığı yaşatan bir veda yaşanacak.

Aile dizisine ses getirecek transfer! Usta oyuncu büyük bombayı patlattıAile dizisine ses getirecek transfer! Usta oyuncu büyük bombayı patlattı

‘Nizam Namidar’ karakteriyle ilk bölümden bu yana kadroda yer alan Nizam Namidar, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın yazdığı Ateş Kuşları’yla yollarını ayırıyor. Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Ateş Kuşları’ndaki hikayesinin sonuna gelen usta oyuncu OGM’nin “Saklambaç” isimli dizi projesiyle anlaşma sağladı.

Nizam Namidar, yeni sezonda Star TV kanalında yayın hayatına merhaba diyecek olan ve yönetmenlik koltuğunda ise Nadim Güç’ün oturduğu Saklambaç dizisinde “Atıf” rolünü üstleneceği öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • bytecimer 7 ay önce Şikayet Et
    bu diziyi izleyen yokki 1 aya kalmaz final verir
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    kim izliyor bu diziyi acaba o kadar sıkıcı ki görünce kanal değiştiriyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart'tan sonra ilk ciddi adım: Topluma önemli mesaj!
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...