Diyanet TV'de bir ilk olacak! Ayasofya’da çekilen 'Değer ve İnsan' belgeseli...

İstanbul’un en önemli medreseleri ve tarihi mekanlarında ve Ayasofya'da çekilen 'Değer ve İnsan' isimli belgesel her Pazartesi akşamı Diyanet TV'de izleyici kitlesiyle buluşacak.

Diyanet TV'de bir ilk olacak! Ayasofya’da çekilen 'Değer ve İnsan' belgeseli...
Diyanet TV'de bir ilk olacak! Ayasofya’da çekilen 'Değer ve İnsan' belgeseli...
GİRİŞ 30.09.2023 16:01 GÜNCELLEME 30.09.2023 16:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Yusuf Emre Şimşek’in yer aldığı, editörlüğünü Zahit Kaplan’ın üstlendiği “Değer ve İnsan” 13 bölüm olarak hazırlandı. Her bölüm ayrı bir değerin işlendiği yapıtta; merhamet, samimiyet, dürüstlük, adalet ve paylaşma gibi temel insanlık erdemleri, alanında en kıymetli kişilerce, her yaştan ve toplumun her bir kesiminden takip edilecek bir dille anlatıldı.

Erken final kararı şoke etti! Dönence hayranlarına hüsran yaşatan haberErken final kararı şoke etti! Dönence hayranlarına hüsran yaşatan haber

Türkiye'nin İlk Değerler ve Ahlak Belgeseli Olacak!

Değer ve İnsan belgeseli Ayasofya haricinde İstanbul’un en önemli medreseleri ve tarihi mekanlarında, her bölümde izleyiciyi ayrı bir atmosfere sürükleyecek çekim detayları ve zengin bir sanat kurgusuyla, sinematografik bir tarzda yapıldı. Her Pazartesi saat 21:00’da Diyanet Tv’de yayınlanacak olan belgesel; bu kategoride Türkiye’nin ilk değerler ve ahlâk belgeseli olma özelliğini de taşımakta.

Aile dizisine ses getirecek transfer! Usta oyuncu büyük bombayı patlattıAile dizisine ses getirecek transfer! Usta oyuncu büyük bombayı patlattı

İbadete açıldığından bu yana milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Ayasofya, bu kez de “değerler ve ahlâk” belgeseline ev sahipliği yaptı. Değerler eğitimi konusunda referans kabul edilecek bu yapımda; Alev Alatlı, Sadettin Ökten, İsmail Hakkı Aydın, Nurullah Genç, Nevzat Tarhan, Savaş Barkçin, Ender Saraç, Yücel Arzen, Esat Kabaklı, Ahmet Murat Özel, Beşir Ayvazoğlu Mustafa Kara ve Ömer Öztürk gibi çok önemli konuklar yer aldı.

Ateş Kuşları'nda hayal kırıklığı yaşatan veda! Usta isim yollarını ayırıyorAteş Kuşları'nda hayal kırıklığı yaşatan veda! Usta isim yollarını ayırıyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • numan 7 ay önce Şikayet Et
    Bir toplum mühendisliği projesi.
    Cevapla
  • Sinan 7 ay önce Şikayet Et
    Ne o rahatsız mı oldun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"