Aile dizisine yankı uyandıracak transfer! Usta isimden heyecanlandıran haber

3 Ekim’de 2.sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Aile dizisine ekranların usta ismi Ayda Aksel transfer edildi.

Aile dizisine yankı uyandıracak transfer! Usta isimden heyecanlandıran haber
Aile dizisine yankı uyandıracak transfer! Usta isimden heyecanlandıran haber
GİRİŞ 26.09.2023 09:08 GÜNCELLEME 26.09.2023 09:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren AY Yapım imzalı Aile dizisinde büyük ses getirecek transfer hamlesine imza atıldı.

Son olarak Yusuf Pirhasan’ın yönettiği Gülcemal dizisiyle kameralar karşısına geçen ve asıl çıkışını Hercai dizisiyle yakalayan usta oyuncu Ayda Aksel, Aile dizisiyle anlaşma sağladı.

Ateş Kuşları'nda hayal kırıklığı yaşatan veda! Usta isim yollarını ayırıyorAteş Kuşları'nda hayal kırıklığı yaşatan veda! Usta isim yollarını ayırıyor

Oyunculuk kariyerinde Baba, Hercai, Gülperi, Poyraz Karayel, Hatırla Sevgili ve Yaprak Dökümü gibi yapımlarda da boy gösteren Ayda Aksel’in Aile dizisinde hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Usta isim Ayda Aksel, Kıvanç Tatlıtuğ’un üstlendiği Aslan karakterinin ablası Nedret’i oynamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Ya bırakın diziyi olmuyor olmuyor .Astronomik rakamlar aldığınız için bir dizide pahalılık yok bir emek yok çok basite kacmıs konuşma çok icraatyok yani bir amerikalının yaptığı aksiyon filme bak bir bize hem oyunculuk da iyi değil biraz daha ciddi bakarsanız yok yok .Yönetmen senarist sıfır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik