Benim Güzel Ailem 14.bölüm fragmanında beklenmedik çıkış: 'Nikahımız...'

Komedi dolu sahneleriyle seyirciye her hafta keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan Benim Güzel Ailem dizisinin 14.bölüm fragmanı görücüye çıktı.

GİRİŞ 04.10.2023 16:29 GÜNCELLEME 04.10.2023 16:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sadullah Celen’in yönettiği ve Baykut Badem’in yazdığı Fabrika Yapım imzalı Benim Güzel Ailem’in 14.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu. Başrollerini Onur Buldu, Erdal Özyağcılar ve Melis Babadağ gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Benim Güzel Ailem yeni bölüm fragmanında heyecan hız kesmeden devam edecek.

Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölüm fragmanı: 'Kimse bizim mutluluğumuza engel olamaz!'Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölüm fragmanı: 'Kimse bizim mutluluğumuza engel olamaz!'

Öner Arslanel ile Rodi Kayım’ın senaristliğini üstlendiği Benim Güzel Ailem 14.bölümüyle 4 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00’da TRT1 ekranında yayına girecek.

Benim Güzel Ailem dizisinin bu haftaki bölümünde, Rasim Adnan’ın ne yapmaya çalıştığını anlayabilmek için Adnan’ı adım adım takip eder. Soluğu inşaat şirketinde alan Adnan, Rasim’i karşısında görünce buz kesilir.

Ferdi artık iyice semtinin göz bebeği olmuştur. Herkes Ferdi’yle fotoğraf çekmek için yarış içine girerken, ev halkı bu tablo karşısında mutluluğunu gizleyemez. Emre, Tuğçe’ye Adnan’ın iş birlikçisi Banu’nun izini bulduğunu söyler.

 Aynı zamanda Tuğçe’yi hayatımın en değerlileri dediği insanlarla tanıştırır. Tuğçe gördükleri karşısında şoke olur ve bayılır. Melahat hayırlı bir iş için Canan’ın kapısını çalar. Yeğeninin Damla’yı çok beğendiğini ve tanışmak istediğini söyler. Bunu duyan Damla neye uğradığını şaşırır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • fırat 7 ay önce Şikayet Et
    boş beleş birbirinin aynı saçmalıklar yazık trt nin verdiği paralara
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi. en azından şehvet, entrika, ruh hastası insanlar yok . Ayrıca gayet insani ve eğlenceli
    Cevapla
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Bilal buldu asla asla asla filmlere dizilere yaki$miyor..Güldür güldür´den dönmesi cok büyük bir hata idi ama bir gün döner saniyorum.Tipsizi dizilerde filmlerde hangi kadin sever hangi kadin ona ´hangi kadin ona bakip "sana a$igim a$kitom" der anlamiyorum.-)
    Cevapla
  • Haydar ebrar 7 ay önce Şikayet Et
    Bu dizileri kaç kişi izlerki anlamadum devletin malı deniz yemeyen keriz Mantığı aynen devam ediyor yazıklar olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'den flaş Rusya açıklaması! Von der Leyen, Putin'e şart koşup çağrı yaptı
Sezai Temelli: Her gün Suriye'yi, Irak’ı bombalarsanız bu ülkenin ekonomisi batar