Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölüm fragmanında reytingleri altüst edecek sahne!

Yayına girdiği her hafta sosyal medya gündemine oturan NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölüm fragmanında unutulmaz dakikalar yaşanıyor.

GİRİŞ 05.10.2023 11:27 GÜNCELLEME 05.10.2023 11:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Perşembe akşamlarına damgasını vuran ve büyük bir beğeniyle seyredilen Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu anlara sahne oldu. İnci Balabanoğlu Ahıska’nın yönettiği, Nazlı Heptürk ve Uğur Türkmen’in yapımcısı olduğu Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni bölümünde heyecan doruk noktasına çıkacak.

Çöp Adam dizisinin takipçilerini yıkan haber! Reytinglerde yüzü gülmeyince…Çöp Adam dizisinin takipçilerini yıkan haber! Reytinglerde yüzü gülmeyince…

Başrollerini Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Enes Koçak ve Eylül Tumbar’ın paylaştığı, senaryosunu Tuna Kıygı, Gülbike Sonay Üte ve Fulya Emek Tanrıkulu’nun paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz 16.bölümüyle 5 Ekim tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Benim Güzel Ailem 14.bölüm fragmanı: 'Seviyorsan bence her şeyi yapabilirsin'Benim Güzel Ailem 14.bölüm fragmanı: 'Seviyorsan bence her şeyi yapabilirsin'

Kendi Düşen Ağlamaz'ın bu haftaki bölümünde Alize, kendisine ulaşan tebligatla şok olmuştur. Şimdi uğraşması gereken bir başka sorun dava vardır; aynı tebligat Serkan’a da gidecek ve işler iyice karışacak, hatta Serkan’ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Bir yandan dava açılmasın diye uğraşırken şimdi bir de Serkan davanın gerçekten açıldığını öğrenmesin diye uğraşır. Ancak herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir. Aileler tüm bu olan bitenden habersiz düğün hazırlığına son hız devam ederken şimdi Alize ve Serkan’ın çözmesi gereken başka bir problem daha vardır. Ortadan kaybolan Adil’in peşine düşerler.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • KENDİ DÜŞÜ 9 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bölüm.Bu arada o dizi biterse eğer hiç kimse ama hiç kimse bu kanalda bu yapımcıyla,dizi izlemeyecek.Sakın ama sakın bitmesin.Ne olur!!!!°°°°°°°°°°!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • esentepe03 9 ay önce Şikayet Et
    gercekten cok güzel ve begeniyle izledigim ve izlenen bir aile dizisi inanin 2,5 saat yakin bir gösterim vallahi hic bitmesin istiyorum ben bu diziye bakarken diger sorunlarimdan uzaklasiyor huzur icinde yatagima giriyorum insallah kisa zamanda BAHT OYUNU GIBI final yapmaz
    Cevapla
  • Gurbetci 9 ay önce Şikayet Et
    TRT Turkiyemize ornek aile dizileri yapin. Simdiki diziler Turkiyemizde fuhusun, eslerin birbirini aldatmasina, esrar satmasina, gecimsizlige, kotu aliskanliklara, bunalima yonlendiriyor ki goruntu ortada ulkemizde. Bizlere dinimizi, tarihimizi, aile birligimizin onemini, akrabaglara yardim etmeyi, eslerin birbirine guzel davranislarini, cocuklarin buyuklerine, buyuklerin cocuklarina or
    Cevapla
  • Kamçı 9 ay önce Şikayet Et
    Su koyverdiler, çocuk oyunu gibi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler