Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası vizyonda

Yepyeni bir komedi filmi daha bugün vizyona girdi. Geçtiğimiz gün galası yapılan Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası bugün itibariyle beyazperdede...

Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası vizyonda
Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası vizyonda
GİRİŞ 14.11.2023 14:39 GÜNCELLEME 14.11.2023 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni nesil Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nın Torun Center Biletinial Sinemaları’nda gerçekleştirilen galasına çok sevilen internet fenomenleri akın etti.

Ünlü Trabzon’lu internet fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu’nun ilk kez kamera karşısına geçtiği ve komedinin sevilen usta isimlerini buluşturan filmin galasında internetin sevilen ünlüleri, oyuncular ve iş insanları bir araya geldi. Mesut Süre, Gökhan Ünver, Seren Uzun, Ömer Başdoğan, Uğur Tandora, Yiğit Poyraz, Berkay Yuvakuran, Ediz Özcan, Oğuzhan Şahin, Serkan Mutlu, Norm Ender, Ayşe Yüksel, Koray Işıkoğlu ve daha birçok ünlü sima, galada filmi oyuncularla birlikte izleyerek, beğenilerini dile getirdi. 
Filmde sürpriz bir sahnede rol alan Ekin Uzunlar, filmin basın röportajları esnasında, başrol oyuncusu Reşat Hacıahmetoğlu ile birlikte Karadeniz şarkısı söyledi, galada eğlenceli dakikalar yaşandı.

Kadrosunda; Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan’ın yere bulunduğu komedi filminde izleyiciyi; sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkânsız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan yeni nesil Temel’in; samimi, komik ve heyecanlı hikayesi bekliyor.

Her ailenin kendinden bir parça bulacağı, sinemalarda Trabzon fırtınası estirecek komedi dozu yüksek film 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası' sinemalarda!

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası oyuncuları kimdir? Ne zaman vizyona giriyor?Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası oyuncuları kimdir? 

VATİKAN’IN ŞİFRESİ: BİR TEMEL MACERASI

  • Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2023

  • Filmin Türü: Komedi

  • Yapım: Eser Yapım

  • Dağıtımcı: CJ ENM Türkiye

  • Yönetmen: Okan Ege Ergüven

  • Senaryo: Erol Hızarcı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Qwerty 5 ay önce Şikayet Et
    Sinemaya gidiş tek kişi ye iç derken 300-500tl.
    Cevapla
  • tepki 5 ay önce Şikayet Et
    yani bu rakama gøre bir gun ise git iki saat film bak demek zaten bedava iptv yakind duser
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! İşte yeni mülakat sistemi! İlk uygulama MEB'de!
Arda Güler mi Salih Özcan mı? Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk yaşanacak