TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ 15 Aralık'ta beyazperdede

Sinema seyircisinin kalbinde ayrı bir yere sahip olan ‘Nefes’ filminin yazarı Hakan Evrensel’in, yine gerçek bir hayat hikayesini konu alan romanından uyarlanan TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ filminin yeni fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 08.11.2023 17:39 GÜNCELLEME 08.11.2023 17:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından; "Onlar, asıl unutursan ölür! 90'larda, Güneydoğu Anadolu’da hayatları kesişen üç kişinin hikâyesi... Bölücü terör örgütüne karşı bir vatan mücadelesi…

TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ 15 Aralık’ta sinemalarda! Yiğitlerimize karşı sorumluluğumuz büyük” ifadeleriyle sosyal medya paylaşımı ile duyurusu yapılan TRT ortak yapımı filmin yeni fragmanı kısa sürede büyük ses getirdi.

Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği; başrollerinde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat’ın yer aldığı filme ait yeni görüntüler duygu dolu anlara sebep oldu. 15 Aralık’ta vizyona girecek olan TRT ortak yapımı "Nefes - Yer Eksi İki", seyircileri bu topraklarda yaşanan hikayelerin gerçekliği ile yüzleştirecek.

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir sınır karakolunda geçen olaylar çerçevesinde kesişen farklı karakterin hayat hikayesini anlatan 'Nefes - Yer Eksi İki' filminin yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu oturuyor. 

2023 yılının en çok konuşulacak filmi olmaya aday TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi İki', 15 Aralık’ta sinemalarda.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Cevdet topaloğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Ne varsa içindedir eleştiri yerine unurlu bir toplumun olmak lazım Sokakların ve caddelerde yürüdüğünüde maganda uslubu deyilde tebessüm gerek örneğin biri bana eşek derse aynı cevapla o kişinin seviyesine düşmem hemen gidip aynaya bakarım eşeğe benzer bir tarafım varmı kendimi sorgularım kötü söz sahibinin dir Cenabı Allah bizleri geçici bu dünyada imtihan ediyor ebedi dünyaya
    Cevapla
  • saadettin peker 5 ay önce Şikayet Et
    Dizi filmler bizim ne kadar basit hayat yaşadığımızın göstergesidir. Dizilere dikkat edin hiç kimse ekonomik ve ahlaki çöküntüye değinmiyor. Paramızın değerine bakın , ve dizilerdeki ahlaksızlık diz boyu. Yıllardır insanları uyutuyorsunuz.
    Cevapla
  • ismail 5 ay önce Şikayet Et
    Dağ Filminin devamı da olmalı.
    Cevapla
  • mardinizade 5 ay önce Şikayet Et
    bekliyorummmm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina