Masterchef jürisi itiraf etti: Bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum!

Masterchef All Star'da yeni bir eleme gecesi daha yaşandı. Peki kim elendi? Cemre mi Alican mı, Tolga mı, Barış mı, Esra mı yoksa Batuhan mı? İşte geceye damga vuran o veda...

Masterchef  jürisi itiraf etti: Bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum!
Masterchef jürisi itiraf etti: Bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum!
GİRİŞ 10.11.2023 13:37 GÜNCELLEME 10.11.2023 13:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

En çok izlenen yarışmalardan biri olan ve TV8'de yayına devam eden Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta Metin'in elenmesi hafta boyunca gündemde kalmaya devam etti.. Bu haftaki oyuncuların sonucunda ise kendi sezonunda şampiyon ve finalist olan isimler potada kalma mücadelesi verdi.

5 Ekim Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Son 5 yılın efsanesi olarak TV8 ekranında izleyici ile buluşan yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi potada yarıştı. Gecenin sonunda bir yarışmacı hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını kazanan isim Tahsin oldu. Kırmızı Takım'ın kaptanlığını yapan yarışmacı ise Cemre oldu.  Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 3-0 skor ile Mavi takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi olan Mavi takım oldu. Kırmızı takımda oynanan bireysel dokunulmazlık savaşını Dilara kazandı ve Cemre'yi adayı olarak belirledi. Takım içinde oylamada ise en çok oyu alan yarışmacı Alican oldu. 

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da Mavi takım kazandı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık alan yarışmacı Esra potaya Tolga'yı gönderdi. Eleme adayının belirlendiği konseyde ise en çok oyu alan Barış potaya giden 4. isim oldu. 

Son dokunulmazlık oyununun galibi olan yine Mavi takım oldu. Tüm haftayı mağlubiyet ile tamamlayan Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Dilara alınca, konseye gitmeye gerek kalmadan takımda geriye kalan Batuhan ve Esra potaya giren isimler oldu. 

Tüm haftanın sonunda ise bireysel bir oyun oynandı. Oyununun sonucunda en başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Dilara oldu. 

İşte potaya giden isimler:

  • Cemre

  • Alican

  • Tolga

  • Barış

  • Esra

  • Batuhan

  • Dilara

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (5 KASIM)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Barış oldu,

Masterchef Barış kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Barış'ın bilinmeyen hayatıMasterchef Barış kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Barış'ın bilinmeyen hayatı

Eleme gerçekleştikten sonra, Mehmet Şef barış için, "Ben senin bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum. Çünkü sen bu işi çok seviyorsun, çok üstüne düşünüyorsun ve çok araştırıyorsun" dedi. Barış ise Masterchef'ten tek bir şey öğrendiğini, vazgeçmemeyi öğrendiğini dile getirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çok lazımdı.
    Cevapla
  • dedeoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Masterchef programı Barış sız daha seviyeli , daha ilkeli ve daha güzel olacak.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    dilara çok beceriksiz bir yarşmacı. amma onu ilk etapta seren tahsin ve avanesi ikinci olarak mhastırsefler çünkü rakip takımda olunca garip bir şekilde dokunulmazlık alıyor üçüncü olarak yapımcılar rayting adına korunuyor. dolayısıyla birçok kişi koruyor. cemre farkına vardı ama boşuna uğraşma ilk 4 belli. dilara seren tahsin eren
    Cevapla
  • Mert 5 ay önce Şikayet Et
    1 kere bile bakmışlığım yok...! Bu saçmalıkları kim izliyor acaba...?
    Cevapla
  • Akim 5 ay önce Şikayet Et
    Çok büyük konuştu.sonu böyle oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti