Gönül Dağı'nın Dürdane teyzesi 78 yaşında bakın kiminle evlendi! Üstelik aylarca gizlemiş

Günümüzde Ömer dizisi ile ekrana gelen, Gönül Dağı'nda ise Dürdane teyze karakterini canlandıran Zerrin Sümer 78 yaşında dünya evine girdi. 8 ay boyunca, yaptığı evliliği saklayan oyuncu Zerrin Sümer katıldığı programda evliliğini itiraf etti.

Gönül Dağı'nın Dürdane teyzesi 78 yaşında bakın kiminle evlendi! Üstelik aylarca gizlemiş
Gönül Dağı'nın Dürdane teyzesi 78 yaşında bakın kiminle evlendi! Üstelik aylarca gizlemiş
GİRİŞ 15.11.2023 09:12 GÜNCELLEME 15.11.2023 09:12
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Zerrin Sümer yaptığı evlilik açıklaması ile gündem oldu. 78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer 8 ay önce gözlerden ırak bir nikahla evlendiğini resmen itiraf etti. Ünlü oyuncunun bu açıklaması oldukça şaşırttı. 

1983'te oyunculuk kariyerine adım atan ve bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde rol alan Zerrin Sümer bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. 360 Derece isimli programa konuk olan oyuncu, 8 ay önce yaptığı evliliğini açıkça anlattı. 

TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ 15 Aralık'ta sinemalarda!TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi İki’ 15 Aralık'ta sinemalarda!

Şimdilerde Star TV ekranında yayınlanan Ömer dizisinde Nezahat karakterini canlandıran oyuncu programda yaptığı açıklamada 7-8 ay önce kimsenin haberi olmadan bir evlilik yaptığını söyledi.

"BEN BUNLARI SÖYLEYEMEM"

Oyuncu Sümer, kimsenin haberi olmadan evlendiğini söyledikten sonra "Ben bunları söyleyemem" diye devam etti. Yıllar önce telefona dahi gidemeyecek kadar hastalandığı bir günde hayatına birini sokmaya karar veren oyuncu birkaç yıl sonra şimdi eşiyle tanıştığını anlattı.

Eşinin kendisiyle aynı yaşlarda olduğunu dile getiren Sümer, 22 yıldır sürdürdükleri birlikteliklerinin sonucunda evlendiklerini ifade etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Ercan1905 5 ay önce Şikayet Et
    Gönül dağında ne ara oynadı 4 sezondur izliyorum,bu dürdane karakteri hiç görmedim,enson sakarya fırat ve güzel köylu dizilerinde oynadı ama gönül dağında oynamadı
    Cevapla
  • Erol 5 ay önce Şikayet Et
    Doğru gönül dağında hiç oynamadı.
    Cevapla
  • CCC 5 ay önce Şikayet Et
    Kıminle evlenmiş bilen varmı?
    Cevapla
  • caycuma 5 ay önce Şikayet Et
    Tevbe ediniz ne demedk yalnizlik hasa Allah mahsus
    Cevapla
  • hasan 5 ay önce Şikayet Et
    birde hayırlı olsun demişler....ulan kadın 22 yıldır beraberim diyor.. yani 22 yıllık zinadan sonra akılları başlarına gelmiş.. birde alkış tutuyorsunuz.. şu sanal alemden çıkın...gerçek zeka ile düşünün
    Cevapla
  • Gulhan 5 ay önce Şikayet Et
    Harika bir cevap zinanın adı beraberlik olmuş tebrik ederim kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kimseden habersiz evlenilemez, medyadan habersizse ne ala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! İşte yeni mülakat sistemi! İlk uygulama MEB'de!
Arda Güler mi Salih Özcan mı? Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk yaşanacak