Teşkilat'a Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İddialı dizide kartlar yeniden dağıtılacak

Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Tuzak gibi yapımlarda yer alan Emir Benderlioğlu, Teşkilat dizisine transfer edildi.

Teşkilat'a Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İddialı dizide kartlar yeniden dağıtılacak
Teşkilat'a Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İddialı dizide kartlar yeniden dağıtılacak
GİRİŞ 30.11.2023 14:00 GÜNCELLEME 30.11.2023 14:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat dizisinde sürpriz bir transfer hamlesine daha imza atıldı. 2021’den bu yana TRT1 ekranlarında varlık gösteren Tims&B Productions imzalı diziye bu sefer başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu dahil edildi.

Burak Arlıel’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Teşkilat ailesine katılan Emir Benderlioğlu’nun hangi rolü üstleneceği belli oldu. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu, Teşkilat Senaryo Ekibi’nin yazdığı diziyle anlaşma sağlayan Benderlioğlu, Anton karakteriyle ortalığı tozu dumana katacak.

86.bölümden itibaren izleyici kitlesinin karşısına geçecek olan Benderlioğlu, senaryo gereği kıvrak zekası ve kuvvetli askeri bilgileriyle Teşkilat ekibine zorluk çıkaracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • LATİF 4 ay önce Şikayet Et
    Şu EMİR isimli oyuncu harika rol yapıyor gerçekten.Asıl başrol bu oyuncunun olmalı.Bir de niye hep kötü eol Emir'e veriliyor ki? EDHO'yu bile EMİR BENDERLİOĞLU için izliyordum.Tebrikler...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bu adam har dizide oynuyor ya menajeri çok iyi ya da mafya, düzgün rol yaptığa da yok
    Cevapla
  • Gül 5 ay önce Şikayet Et
    Yok beğenmedim yok şöyle yok böyle diyenler yok izlemiyorum diyenler valla siz daha iyisini beceriyor saniz hodri meydan gayet iyi bir ekip bu sezon çok daha da iyiler tebrik ediyorum hepsini beğenmeyen izlemesin kumanda ellerinde
    Cevapla
  • Derdin belli 5 ay önce Şikayet Et
    Güleyim bari, daha önce de başrol için sürekli eleştiriyordunuz, neyin tadı kaçmış, yepyeni bir ekip kurulmuş çok daha inandırıcı Becerikli gerçekçi, film ancak filme benzemiş, ettiğin lafa bak
    Cevapla
  • Sam'da kayısı 5 ay önce Şikayet Et
    Komik eleştiriler almış dizi, yok ilk bölümleri iyiydi de şimdi bozulmuş ilk bölümlerde de sürekli eleştiriyordunuz Hayır o zaman Acemi gibi görünüyorlardı şu an çok daha profesyonel görünüyorlar, bu ekip çok daha uyumlu Becerikli fiziksel olarak da sevimli rolüne cuk oturmuş. ben gayet memnunum. Hele o başrolde Artistlik yapan vıcık seslinin yerine Murat Bey çok kaliteli olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!