Gönül Dağı’nda üzücü veda! O isim ilk bölümden beri TRT1 dizisinde rol alıyordu

Gönül Dağı’nın yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ‘Muammer Kaya’ karakterini üstlenen Ali Düşenkalkar ayrılanlar kervanına katıldı.

Gönül Dağı’nda üzücü veda! O isim ilk bölümden beri TRT1 dizisinde rol alıyordu
Gönül Dağı’nda üzücü veda! O isim ilk bölümden beri TRT1 dizisinde rol alıyordu
GİRİŞ 26.11.2023 09:34 GÜNCELLEME 26.11.2023 09:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Taner ile Ramazan’ın amcası ve Veysel’in babası rolüyle kameralar karşısına geçen Ali Düşenkalkar’dan hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Üstlendiği ‘Muammer Kaya’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Düşenkalkar’ın Gönül Dağı’ndaki macerası sona erdi.

Arka Sokaklar’dan Teşkilat’a şok transfer! TRT1 dizisinde kartlar yeniden dağıtılacakArka Sokaklar’dan Teşkilat’a şok transfer! TRT1 dizisinde kartlar yeniden dağıtılacak

Yahya Samancı’nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı’nın sevilen ismi Ali Düşenkalkar, 116. bölümde elveda diyecek. Öte yandan yeni proje görüşmeleri yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Bilindiği üzere oyunculuk kariyerinde Hanımın Çiftliği, Aşk ve Mavi, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kayıtdışı, Dila Hanım gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Muammer 5 ay önce Şikayet Et
    Komada kalsın ama ölmesin başka bir yolunu bulun lütfen oyuncuyu ikna edin ama muammer ölmesin rğca ediyorum özellikle hüseyin veysel kenan döndü ciritçi apdullah çok yalnız kalıcak
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 5 ay önce Şikayet Et
    Ailecek seyredilen bir dizi keşke böyle diziler her kanalda olsa.
    Cevapla
  • Muhammed 5 ay önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi. Karakterler gelir gider hiç önemli değil. Dizide her bölümde anlatılmak istenen değerli konular var. Biz bu dizide kendimizi bulduk. Böyle kıymetli diziler kolay kolay bitirilmemeli. En az 1 sezon daha sürmelidir. Ambiyansı, müzikleri, verdiği mesajlar, samimiyeti bambaşka.
    Cevapla
  • Ksk35 5 ay önce Şikayet Et
    Tam isabet,zaten bir tek filme yakışmayan kişi....itici
    Cevapla
  • Biz 5 ay önce Şikayet Et
    Bu çok sıkıcı ve kalıbının adamı değil. yani rolü de gendi de soğuk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi