Kuruluş Osman'ın İsmihan Sultan'ı Ateş Kuşları'nda! Tüm ezberleri bozmaya geliyor

Son olarak Kuruluş Osman'da rol aldığı 'İsmihan Sultan' karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Deniz Barut, ATV'nin başarılı dizisi Ateş Kuşları'yla anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman'ın İsmihan Sultan'ı Ateş Kuşları'nda! Tüm ezberleri bozmaya geliyor
Kuruluş Osman'ın İsmihan Sultan'ı Ateş Kuşları'nda! Tüm ezberleri bozmaya geliyor
GİRİŞ 30.11.2023 16:13 GÜNCELLEME 30.11.2023 16:13

Kuruluş Osman'da senaryo gereği Osman Gazi'nin düşmanı ve Alaeddin'in annesi rolüyle adından söz ettiren Deniz Barut'un yeni adresi belli oldu. Üstlendiği Valide İsmihan Sultan karakteriyle Kuruluş Osman seyircisinin dikkatini üzerine çeken Deniz Barut, ATV'nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları'yla el sıkıştı.

1 iddialı dizi daha yayından kaldırılıyor! Bir Derdim Var’ın bitirilmesinin nedeni…1 iddialı dizi daha yayından kaldırılıyor! Bir Derdim Var’ın bitirilmesinin nedeni…

Profesyonel anlamda oyunculuğa ilk kez 2006'da Star TV'nin Kaybolan Yıllar dizisiyle adım atan Barut, Ateş Kuşları'nda ‘Perihan’ karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Oyunculuk kariyerinde Kuruluş Osman, Destan, Sol Yanım, Hekimoğlu, Avlu, Hayatımın Aşkı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Kaybolan Yıllar ve Dadı gibi projelerde boy göstermişti.

Kuruluş Osman 138.bölüm fragmanında dengeler altüst oluyor! Ölümle burun buruna...Kuruluş Osman 138.bölüm fragmanında dengeler altüst oluyor! Ölümle burun buruna...

Ateş Kuşları’nda çok zengin olduğunu öğrendiği amcasının kapısına giden Mercan'ı çok zarif, çok samimi, çok sıcak bir kadın karşılar. Bu kadın Perihan'dır. Peki Perihan kimdir? Mercan'ın amcası ile kavuşmasına göründüğü kadar istekli midir? Yoksa kimsenin fark etmediği bambaşka planları mı vardır?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.

“Ateş Kuşları”, her cuma saat 20.00’de atv’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!