Kuruluş Osman bir kez daha başarısıyla adını kayıtlara geçirdi! Rekor üstüne rekor...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, ATV ekranlarındaki 138.bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde #DavamızBir etiketiyle yer aldı.

GİRİŞ 02.12.2023 09:03 GÜNCELLEME 02.12.2023 09:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman, 138.bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 7,69 reyting, 19,86 izlenme payı, AB kategorisinde 5,12 reyting, 14,68 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde 7,92 reyting, 18,88 izlenme payı elde etti. Dizi, tüm kategorilerin en çok izlenen yapımı oldu.

Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul'un yeni adresi ağızları açık bıraktırdı!Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul'un yeni adresi ağızları açık bıraktırdı!

Kuruluş Osman’ın 138. Bölümünde Osman Bey’in, Gonca Hatun’un ve çocuk Cerkutay’ın zehirli oklarla yaralanması bölüme damga vurdu.

Kuruluş Osman’ın 138. Bölümünde bölümünde Karacelasun, Osman Bey tarafından öldürülen kardeşi Akcelasun’un intikamını almak için nökerleriyle beraber Uç Pazar’a saldırdı. Mehmet Bey olay üzerine çok öfkelendi ve her şeyden Osman Bey’i sorumlu tuttu. Baskında Uç Pazar’da önemli kayıplar verildi. Küçük Cerkutay göğsünden yaralanırken, Gonca Hatun ise kolundan yaralandı. Uç Pazar; Bala Hatun, Malhun Hatun, Orhan Bey ve Alaeddin Bey tarafından canları pahasına korundu. Verilen baskında Holofira da Osman Bey’in ailesine ve ahalisine yardım etti.

Orhan Bey, Holofira’ya olan aşkını itiraf ederken, Malhun Hatun ise Holofira’yı üzecek bir hamle yaparak Orhan Bey’e gelin aramaya devam etti. Öte yandan Alaeddin Bey ise Gonca Hatun’a sevdalı olduğunu ilk kez ağabeyi Orhan’a ve kardeşi Fatma’ya söyledi.

Osman Bey ve alpları Moğollar’ın tuzaklarını bozmak için çıktıkları yolda başka tuzaklarla karşılaşırken, Yakup Bey ve diğer Türkmen Bey’leri de Karacelasun’un pususuna uğradı. Pusuda Candar Bey şehit olurken, Osman Bey ise Moğollar’ın attığı bir ok tarafından kolundan yaralandı. Candar Bey’in zehirlenerek hayatını kaybettiği ana şahit olan Boran Bey, “Kullanılan pusatlar ve atılan okların hepsi zehirlidir beyim!” dedi. Yaralanan Osman Bey, Gonca Hatun ve çocuk Cerkutay’ın durumları seyirci tarafından merak konusu oldu.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • istanbullu 4 ay önce Şikayet Et
    osman iş peşinde orhan oynaş.. diziyi pembe diziye çevirdiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!