Kızılcık Şerbeti'nde ortalığı karıştıran sahne! O manzarayı görünce topa tuttular

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah ile Alev arasında yaşanan ilişki izleyenler tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu.

Kızılcık Şerbeti'nde ortalığı karıştıran sahne! O manzarayı görünce topa tuttular
Kızılcık Şerbeti'nde ortalığı karıştıran sahne! O manzarayı görünce topa tuttular
GİRİŞ 15.12.2023 09:05 GÜNCELLEME 15.12.2023 09:05
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'ın evli olduğu halde bir başkasına aşık olması ve aralarındaki geçen diyalog ekran başındakileri ayağa kaldırdı. Senaryo gereği Alev'in Rüzgar'la evlilik yapmasını istemeyen Abdullah'ın, 'Evlenme! Ben boşanacağım' çıkışına imza atması olay oldu.

Teşkilat'ta aksiyonu iliklerinizde hissetmeye hazır olun! Etkisinden çıkamayacaksınızTeşkilat'ta aksiyonu iliklerinizde hissetmeye hazır olun! Etkisinden çıkamayacaksınız

Öte yandan son bölümde, Abdullah'ın Alev'e romantik bir sürpriz hazırladığını görenler deyim yerindeyse isyan bayraklarını çekti. Bu sahnelerin çekilmesinin ardından kimi sosyal medya kullanıcıları zehir zemberek sözler sarf etmekten geri durmadı.

Abdullah'ın sırf başka bir kadın uğrunda Pembe ile evliliğini noktalama kararı alması ve kendisinden yaşça bir hayli küçük biriyle beraberliğe adım atması büyük tepki çekti. İzleyenler senaristlere sitem edip toplumun ahlak yapısına aykırı sahnelere asla yer verilmemesi gerektiğini dile getiren yorumlarda bulundular.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 105
  • Fatma demir 4 ay önce Şikayet Et
    Herkez düşuncesini yazsın
    Cevapla
  • Fatma demir 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatta her şey mümkün ama bunu milyonların izlediği dizilerde göstermek doğru deyil en başta aile yapısına saygı kadın yıllarını adadıgı eşi tarafından terkediliyor burda sade kadın deyil koca bir aile yok oluyor evlendiysen kadının hiç hatası yokken boşarsan işde bu zulumdur başdan sona yanlış
    Cevapla
  • Asha 4 ay önce Şikayet Et
    Mahlesef şimdiki bı kesim var gösteriş için sohbetlere gidip dindarlar içinde bulunup ama kul hakkı konusunda en kötü diyebilecek insanlardan.simdi dindarlık moda gibi oldu bazı insanlar için bunu elestirse tamam ama bütün namaz niyazinda olan herkes böyle değil.
    Cevapla
  • Mardinli 4 ay önce Şikayet Et
    Bu dinsiz imansız ahlaksız senaristler araştırılmalı ve bu diziler yasaklanmalıdır. İki tane kapalı var diye dini zannediyor.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Dizikerde aşk ve segili modası sürüyor. Bu kapsamda her türlü fuhşiyat helal hoş mübah ve masum oluyor. Milli ahlak toz duman oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi