TRT1 dizisi Teşkilat aksiyonun dibini vuracak! Öyle gelişmeler yaşanacak ki...

TRT1'deki macerasına son sürat devam eden Teşkilat'ta dün akşam gerek aksiyonun gerekse heyecanın had safhaya çıktığı sahnelere yer verildi.

GİRİŞ 12.12.2023 10:34 GÜNCELLEME 12.12.2023 10:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İddialı sahneleriyle sosyal medya gündemine oturan Teşkilat, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyici kitlesi tarafından soluk soluğa takip edildi. Burak Arlıel'in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Teşkilat'ta ekip faaliyetlerini dur durak bilmeden sürdürürken Neslihan da annesini sorguya çeker.

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti'nde tepki çeken sahne! İsyan bayraklarını kaldırdılarShow TV dizisi Kızılcık Şerbeti'nde tepki çeken sahne! İsyan bayraklarını kaldırdılar

Teşkilat Dizisinde Neler Oldu?

Ömer'in desteğiyle saldırıdan kurtulan ekip Uzay’ı da tedavi altına aldı. Bu sırada Anton diplomatik dokunulmazlığıyla serbest kalırken Ömer’i tuzağa düşürdüğünü sanarak yeni planını devreye soktu. Beliz Alkım’ı babasının evinde gören Neslihan, Beliz’in babasına yakınlaşmasının önüne geçmek için tavrını net bir şekilde ifade etti.

İstanbul’a dönen ekip çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İsis’i deşifre etmek için Anton ve Skarlet’i yakın takibe aldılar. Sena hakkında mahallede dedikoduların başlaması Korkut’un canını sıktı. Karmaşık duygular içerisinde olan Korkut yeni bir kararın eşiğine geldi.

Çetin Erdemsoy ve ailesi hakkındaki gizli dosyalara erişen Skarlet, Neslihan’ın annesinin ölümü ile ilgili sırrını öğrendi. Skarlet Neslihan’la annesinin mezarında buluştu. Bu sırada Cihangir de Skarlet’i takip ederken Skarlet’in adamları tarafından ele geçirildi.

Anton, Ömer’e karşı kaybettiği silah ve paraya karşılık Cihangir’in hayatını ortaya koydu. Skarlet ise annesinin ölümüyle ilgili Neslihan’a söylediklerinden sonra hesap sormak için soluğu babasının evinde aldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Serdar 4 ay önce Şikayet Et
    Artık izlemiyorum tüm ekip bıraktık izlemeyi saçma sapan kopuk bir hâl aldı 5 para etmez
    Cevapla
  • Harikasiniz 4 ay önce Şikayet Et
    Diziyi beğenerek izliyorum kişiler karakterler güzel oturmuş iyi seçilmiş ekip birbiriyle uyumlu ancak dış işlerinde o kadar yetkili bir kadının ille kadın diye bu kadar aciz gösterilmesi çok uyduruk olmuş. dizinin oturmayan tek tarafı bu. biraz gerçekçi olsun kadınlar daha az risk alır, çocuk gibi yapmışsınız, doğru düzgün senaryo yazın. Mukemmel olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!