Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 yeni isim daha! Kadronun zenginliğine zenginlik katacak

Son olarak Star TV’nin Benim Hayatım adlı dizi projesiyle ekran önüne çıkan ünlü oyuncu Aleyna Solaker, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 yeni isim daha! Kadronun zenginliğine zenginlik katacak
Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 yeni isim daha! Kadronun zenginliğine zenginlik katacak
GİRİŞ 16.12.2023 13:02 GÜNCELLEME 16.12.2023 13:02

Zülküf Yücel ile Zehra Yücel’in senaristliğini üstlendiği ve Salı akşamlarına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam ailesine bir yeni üye dahi adını yazdırıyor. Tuğçe Küçükkalıpçı ve Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan KYN Productions imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam’a Aleyna Solaker katılıyor.

Hem yapımcılığında hem başrolünde usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın yer aldığı iddialı projeyle anlaşma sağlayan Aleyna Solaker, ‘Emina Karalıç’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekecek. Bilindiği üzere Aleyna Solaker, Benim Hayatım, Hizmetçiler, Kırgın Çiçekler, Beyaz Karanfil ve Altındağlı gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! O görüntüler sonrası eleştiriler ardı ardına sıralandıKızılcık Şerbeti'nde olay sahne! O görüntüler sonrası eleştiriler ardı ardına sıralandı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!