Kuruluş Osman'dan 'milyarlık' rekor! Toplam rakam duyanların ağzını açık bıraktırdı

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da elde ettiği reytinglerle rakiplerini ezip geçen Kuruluş Osman, Youtube’da 4.5 milyar izlemeyle kendi alanında rekora imza attı.

GİRİŞ 14.12.2023 09:14 GÜNCELLEME 14.12.2023 09:15

Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Çağrı Şensoy, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Uçan ve Emre Bey gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman projesi Youtube platformunda milyarlık rekora imza attı.

Youtube Türkiye hesabında 8.5 milyon abonesiyle Türk dizileri kategorisinde zirveye yerleşen Kuruluş Osman’ın 1. Bölümü 32 milyon izlemeye ulaşarak tüm diziler arasında da en fazla seyredilen bölüm olma özelliği taşıyor.

Acun Ilıcalı, Passaparola için düğmeye bastı! Bir dönemin çok izlenen programı TV8'de...Acun Ilıcalı, Passaparola için düğmeye bastı! Bir dönemin çok izlenen programı TV8'de...

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DİZİ KANALI!

Türkçe başta olmak üzere Arapça, Urduca, Japonca, İspanyolca kanallarındaki abonelerinin toplamı Youtube’da 17 milyona yaklaşan ve 11 milyar izlenme elde eden Kuruluş Osman tartışmasız Türkiye’nin en büyük dizi kanalı unvanını da elinde tutuyor.

Murat Yıldırım'ın filmi Nefes - Yer Eksi İki için geri sayım! Büyük sürprize hazır olunMurat Yıldırım'ın filmi Nefes - Yer Eksi İki için geri sayım! Büyük sürprize hazır olun

Mehmet Bozdağ'ın hem yapımcılığını hem proje tasarımını üstlendiği, Ahmet Yılmaz’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman, ATV ekranındaki serüvenini tüm hızıyla sürdürecek.

TRT'den unutulmayacak bir proje geliyor! Sadık Ahmet'le etkisi altında bırakıtıracakTRT'den unutulmayacak bir proje geliyor! Sadık Ahmet'le etkisi altında bırakıtıracak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik