Gönül Dağı 118.bölüm fragmanı: Selma’nın mutluluğunu katlayarak artıracak sürpriz!

Gönül Dağı 118.bölüm fragmanında Taner, Selma’ya unutamayacağı bir doğum günü organize eder ve jestlerini birbiri ardına sıralayarak kalbini yeniden kazanır.

GİRİŞ 16.12.2023 10:24 GÜNCELLEME 16.12.2023 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 118.bölüm fragmanında Taner, Selma’nın doğum günü için hazırlıklara girişir ve sürprizle karşılaşan Selma ise kendini dünyanın en şanslı kadını olarak hisseder. Kendini devamlı olarak rüyada zanneden ve yaşadıklarının hala gerçek olduğuna inanamayan Selma, doğum gününde bir dilek tutar.

Kuruluş Osman'dan 'milyarlık' rekor! Toplam rakam duyanların ağzını açık bıraktırdıKuruluş Osman'dan 'milyarlık' rekor! Toplam rakam duyanların ağzını açık bıraktırdı

Tuttuğu dileği Taner’le açıkça paylaşan Selma, ‘Senden hiç ayrılmamayı. Bu rüyadan da hiç uyanmamayı diledim’ sözlerine yer verir. Onun bu sözlerini duyan Taner ise ‘Uyanmayacağız Öğretmen hanım. Biz bu rüyayı bir ömür beraber yaşayacağız! diyerek gönlünü bir kez daha fetheder.

TRT'den 2024 öncesi büyük proje! Sadık Ahmet'le bambaşka soluk kazandırmaya geliyorTRT'den 2024 öncesi büyük proje! Sadık Ahmet'le bambaşka soluk kazandırmaya geliyor

Emel Çokçalışkan’ın yazdığı, Yahya Samancı’nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı 118.bölümüyle 16 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesiyle buluşacak.

Teşkilat oyuncusu Murat Yıldırım dev projede! Nefes - Yer Eksi İki'deki rolü gündem olduTeşkilat oyuncusu Murat Yıldırım dev projede! Nefes - Yer Eksi İki'deki rolü gündem oldu

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Polat Alemdar 4 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi yapım. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!