Ateş Kuşları 35.bölüm fragmanında kahreden haber! Hayat mücadelesine yenik düştü

ATV’nin heyecan yüklü projesi Ateş Kuşları 35.bölüm fragmanında Hüma yaşam savaşını kaybederken Barbaros ise ölümle buruna gelir.

GİRİŞ 16.12.2023 08:54 GÜNCELLEME 16.12.2023 08:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ateş Kuşları 35.bölüm fragmanında Hüma son nefesini verirken ailesi de derin bir yasa boğulur. Hüma’nın ruhunu teslim etmesinin ardından Nazmiye için tutuklama kararı çıkarılır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra umulmadık bir zamanda bıçaklanan Barbaros ise ölümün eşiğine sürüklenir.

Teşkilat 88.bölüm fragmanında çember giderek daralıyor! Yüzleşme vakti geldi çattıTeşkilat 88.bölüm fragmanında çember giderek daralıyor! Yüzleşme vakti geldi çattı

Mehmet Bozdağ'ın yapımcısı olduğu, Bülent İşbilen'in yönettiği ve Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in yazdığı Ateş Kuşları 35.bölümüyle 15 Aralık Cuma tarihinde saat 20.00’de yayına girecek.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!

Hüma hayatını kaybeder, Nazmiye kendi kızının katili olarak tutuklanır. Zıpkın, Kara ve Gülayşe yine bir masumun bedel ödüyor oluşuna dayanamazlar ve Barbar’ı çok sinirlendiren bir şey yaparlar. Gülayşe’ler neyin peşinde?

Gönül Dağı 118.bölüm fragmanı: Selma’yı mest edecek jest! Taner yine yaptı yapacağını...Gönül Dağı 118.bölüm fragmanı: Selma’yı mest edecek jest! Taner yine yaptı yapacağını...

SABİT’İN PLANI

Sabit, Mercan’ın amcası Mümtaz’ın odasına tırmanır!  Zaten Mercan’dan şüphelenmiş olan Perihan onu yakalarsa polisi arayacağına göre, bunu neden yaptı? Sabit’in aklından neler geçiyor?

“BANA ARTIK AŞIK DEĞİL MİSİN?”

Zıpkın, Hüma’dan bir özür dahi dileyemeden gittiği için vicdan azabından kıvranır. Sare ise onun suçluluk duymasını hiç istemiyor çünkü bu onun çok iyi bildiği bir duygu. Sonunda Sare geçmişinden getirdiği ağır yükü, Zıpkın’la paylaşacak mı?

SULTAN’IN PEŞİNDE

Hüma’nın gidişinden sonra ne yapacağını bilemez haldeki Kara, Sultan’ı arama görevine dört kolla sarılır. Sultan nereye kadar daha kaçabilecek? Ali’ler onu bulmadan evlenebilecek mi? Sultan’ı gözü kapalı insan dolandıracak kadar bencil birine, hangi şartlar dönüştürdü?

“YALNIZ ÖLÜM AYIRABİLİR BİZİ!”

Barbaros, Gülayşe’ye artık onu ölene kadar bırakmayacağına dair söz vermişti. Sözünü tutar da. Göğsünü delen bıçak yarasını aldığı anda dahi hala Gülayşe’yi tutmaya devam eder. Gülayşe’nin yardım çığlıklarıyla yer gök inlerken Barbaros onun sesiyle yaşama tutunacak mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • sefer 4 ay önce Şikayet Et
    ya ben anlamiyorum.. atv dizilerinde neden devamli Babalar kötü gösterilir ??? kirgin cicekler ile basladi.. sonra birkac dizi daha simdi de bu dizi babalari kötülüyor.. Ali nin babasinin bu kadar asaglik olmasini göstermeleri cok kötü örnek.. anca nefreti körükler babalara karsi.. bu gibi sahneler..
    Cevapla
  • tepki 4 ay önce Şikayet Et
    cok ønemli bir konu artik tek umut dizi ve filmler
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Başınız sağolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları ve İslami Cihad son dakika duyurdu: Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada