Teşkilat 88.bölüm fragmanında sosyal medyayı sallayan sahne! Reytingleri kasıp kavurdu

Hem hikayesiyle hem kadrosuyla dizi severlerden tam not alan Teşkilat 88.bölüm fragmanında kimsenin şaşkınlığını gizleyemeyeceği olaylar meydana gelecek.

GİRİŞ 16.12.2023 15:01 GÜNCELLEME 16.12.2023 15:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Burak Arlıel'in yönettiği, Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yapımcısı olduğu Teşkilat'ta her hafta olduğu gibi bu hafta da sular durulmuyor. Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı Teşkilat'ta Ömer, titizlikle hazırladığı planını devreye sokarken büyük yıkıma uğrayan Neslihan ise babasıyla yüzleşir.

Gönül Dağı 118.bölüm fragmanı: Selma’yı mest edecek jest! Taner yine yaptı yapacağını...Gönül Dağı 118.bölüm fragmanı: Selma’yı mest edecek jest! Taner yine yaptı yapacağını...

Başrollerinde Aybüke Pusat, Murat Yıldırım, Sarp Levendoğlu ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı Tims&B Productions dizinin yeni bölümünde Çetin için çember giderek daralmaya başlamıştır.

Teşkilat’ta Bu Hafta Neler Olacak?                                     

Cihangir’in kaçırılmasına rağmen Ömer ve ekip Anton’a boyun eğmez. Neslihan, Skarlet’in anlattıklarıyla darmadağın olur. Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmek için babasıyla yüzleşir.

Çetin artık iyice köşeye sıkışır. Çetin’in suçlamalarının hedefindeki kişi ise Ömer’dir. Ömer hem Cihangir’i kurtarmak hem de İsis’e ulaşmak için elinden geleni yapar. Ekip Ömer’in kurduğu planı kusursuz bir şekilde başarmaya çalışır. Anton ve Skarlet zafer kazandıklarını düşünseler de farkında olmadan kendilerini Ömer’in kurduğu oyunun içinde bulacaktır.

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

TEŞKİLAT KÜNYE:

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yönetmen: Burak Arlıel

Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu

Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Emin 4 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel slogan atıyorlar ömer atmaca olmasa vay halimiz basit senaryolu bol sloganlı kıbrıs ta soldan direksiyonlu araba sahnelere müthişti
    Cevapla
  • Burha 4 ay önce Şikayet Et
    Gercekten cok güzel dizi
    Cevapla
  • Netitrebet 4 ay önce Şikayet Et
    Murat Yıldırım diziye girdikten sonra çok güzel oldu. Çok yetenekli bir kişi ve aynı zamanda MİLLİ. Orda burada vatanına, milletine sövenlerle fink atmıyor, galalarda Reis hakkında saçma sapan konuşmuyor. Çok yakıştı diziye, her bakımdan. Maşaallah !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...