ATV dizisi erken finalden kaçamadı! Altın Kafes için final tuşuna basılmasının sebebi...

Ekran macerasına çok yakın bir zaman önce atılmasına rağmen Altın Kafes dizisi erken finalden nasibini aldı ve yayından kaldırılmasına karar verildi.

ATV dizisi erken finalden kaçamadı! Altın Kafes için final tuşuna basılmasının sebebi...
ATV dizisi erken finalden kaçamadı! Altın Kafes için final tuşuna basılmasının sebebi...
GİRİŞ 29.12.2023 10:17 GÜNCELLEME 29.12.2023 10:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

3 Aralık tarihinde ekran serüvenine başlangıç yapan Altın Kafes dizisinin hayranlarına hüsran yaşatacak haber geldi. Senaristliğini Rahşan Çiğdem İnan'ın üstlendiği ARC Film imzalı Altın Kafes dizisinin ekran ömrü tükenecek.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kurtlar Vadisi Pusu ve Kuruluş Osman’dan bomba transfer!Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kurtlar Vadisi Pusu ve Kuruluş Osman’dan bomba transfer!

Yayın faaliyetine henüz çok yeni atılmasına rağmen reytinglerde hedeflenen seviyenin altında kalan Altın Kafes'in yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Cem Akyoldaş'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen dizinin ekran macerasının noktalanacağı tarih kesinlik kazandı. Her Pazar akşamı ATV'de yayına giren, Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcısı olduğu Altın Kafes 5.bölümde izleyenlere elveda diyecek.

Final yapmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Hayal Köseoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Hilmi Cem İntepe, Sacide Taşaner, Murat Kılıç, Kaan Turgut ve Sümeyra Koç gibi isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Neşe Okan 4 ay önce Şikayet Et
    Millete saygısızlık, başlamayın o zaman dizilere.Kime göre reyting... Dizi keyfimizide rezil ettiniz...
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 4 ay önce Şikayet Et
    televizyon programlari cop kovasi bilim kültür tartisma gibi programlar yok pazar sabagi bile tekrarin tekrarini gosteren kanallar var birtek haberlere bakar olduk
    Cevapla
  • MACKALI 61 4 ay önce Şikayet Et
    Artik hangi dizi olursa olsun final yapcak diye ba$indan bakmiyorum.$imardik be.Takoz millet olduk.Sadece dizlieri degil kimseyide begenmez olduk.!
    Cevapla
  • Polat Alemdar 4 ay önce Şikayet Et
    Ne olduğunu anlamadık bile... Oysa kalkmasını beklediğimiz o kadar dizi varken bu diziye en azından biraz şans tanınsaydı.
    Cevapla
  • Alaaddin 4 ay önce Şikayet Et
    İsmi farklı içerik aynı , halktan İslama ve toplum yapımıza uzak olduğu sürece hangi dizi olursa olsun kim oynarsa oynasın bitsin gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü oyuncu Deniz Uğur'dan 'Gazze' tepkisi: Sanat camiasından utanıyorum
Başıboş köpekleri toplatan muhtara baskın! ‘Paris’te mi büyüdün?’