Kuruluş Osman ile Kurtlar Vadisi'nden Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi sürpriz transfer!

Kurtlar Vadisi Pusu, Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul ve Fetih 1453 gibi yapımlarda boy gösteren usta oyuncu Celal Al, TRT1’in Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi projesine transfer edildi.

Kuruluş Osman ile Kurtlar Vadisi'nden Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi sürpriz transfer!
Kuruluş Osman ile Kurtlar Vadisi'nden Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi sürpriz transfer!
GİRİŞ 24.12.2023 09:35 GÜNCELLEME 24.12.2023 09:35
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Oyunculuğa ilk adımını 2012’de Kurtlar Vadisi dizisiyle atan ve buradaki performansıyla geniş bir hayran kitlesine kavuşan Celal Al’ın yeni adresi resmen belli oldu. Kurtlar Vadisi’nin yanı sıra Diriliş Ertuğrul’da üstlendiği ''Abdurrahman Gazi'' karakteriyle ilgi odağına oturan Abdurrahman Alp, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle el sıkıştı.

ATV dizisi erken final mağduru oldu! Altın Kafes için final düğmesine basılmasının nedeni...ATV dizisi erken final mağduru oldu! Altın Kafes için final düğmesine basılmasının nedeni...

İlerleyen dönemde Kuruluş Osman’da da Ertuğrul Gazi’nin alpi ve Osman Gazi’nin destekçisi ''Abdurrahman Gazi'' karakteriyle kameralar karşısına geçen Celal Al’ın Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’deki rolü belli oldu.

Celal Al, Sedat İnci’nin yönettiği, Serdar Özönalan’ın yazdığı ve Emre Konuk’un yapımcısı olduğu projede ''Adsız Bey'' karakteriyle gümbür gümbür geliyor. Zengin kadrosu, güçlü konusu ve başarılı prodüksiyonuyla izleyenlerden tam not alan Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi her Pazartesi akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle TRT1 ekranına taşınıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Ozan 4 ay önce Şikayet Et
    Mükemmel severek izliyoruz
    Cevapla
  • Koylu 4 ay önce Şikayet Et
    Selatin eyubu dizisi konusu mukemel oyunculari harika sanaryosu ismine gore her gun iyi yazilirsa inan reytig deyil izleme rekoru kirar ama kadrodan oyuncu ayrilmasa mesela celal ay in vede uc kisinin katilmasi dahada guclendi ilerde erturul alplerinden turgut la vapsi alp o kadrodan dort kisdaha katilirsa isde o dizi 10=sene izlenir tabiyi onlara buce yeter liyise
    Cevapla
  • ARZU 4 ay önce Şikayet Et
    Bence bu dizi'nin bütün oyuncuları çok iyi.Kimse bahane bulmasın
    Cevapla
  • Ayca 4 ay önce Şikayet Et
    Ben en çok diriliş Ertuğrul ile selcukluyu sevdim.kadro mükemmeldi.keske bu diziler tekrar devam etse.cunku diziyi sevdiren oyunculardir.
    Cevapla
  • Furat 4 ay önce Şikayet Et
    Selahattin eyyubi karekteri uğur yakışmış hakkını da veriyor kıskanmayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu