Cumhuriyet'ten skandal içinde skandal: Din düşmanlığına çocukları alet ettiler

Daha önce de ÇEDES projesi hakkında yalan haberlere imza atan Cumhuriyet gazetesi, anaokulunda verilen "yardımlaşma" dersinden rahatsız oldu. "Anaokulunda imam derste" diyen gazete, çocukların din kıskacına alındığını iddia etti.

GİRİŞ 21.12.2023 10:21 GÜNCELLEME 21.12.2023 10:36
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Dini değerlere düşmanlığını saklamak ihtiyacı duymayan Cumhuriyet gazetesi, anaokulunda çocuklara verilen dini eğitimden rahatsız oldu. 

ÇEDES projesi kapsamında Kocaeli'de bir imam, Karamürsel Anaokulu'nda eğitim gören çocuklara yardımlaşmayı anlattı. 

Cumhuriyet gazetesi "Anaokulunda imam derste" başlığıyla manşetten verdiği haberinde, "Yetkililer skandal için '10 dakikalık etkinlik' savunmasını yaptı" ifadelerine yer verdi.

Haberde ayrıca çocuklara dini kıskaç uygulandığı öne sürüldü.

CUMHURİYET'İN ÇEDES YALANI

Cumhuriyet gazetesi daha önce de ÇEDES projesi hakkında tezvirata imza atarak, "Okullara imam atandığını" iddia etmişti. Halbuki protokolde; moral ve motivasyon artırıcı rehberlik hizmetleri, sinema, gezi, kamp, kültürel ve sportif organizasyonlar, söyleşiler gibi etkinliklere yer veriliyor. Ayrıca adab-ı muaşeret (terbiye ve görgü) kuralları, Peygamberimiz’in (A.S.M) hayatından kesitler, hasta ziyaretleri, milli ve manevi değerler gibi eğitimler de yer alıyor.

‘Okula imam atandı’ diye yaygara kopardıkları protokolden bakın ne çıktı!‘Okula imam atandı’ diye yaygara kopardıkları protokolden bakın ne çıktı!

ATATÜRK'E SECDE ETTİRİLEN ÇOCUKLAR NEDEN RAHATSIZ ETMEDİ?

Daha önce 10 Kasım ve 29 Ekim'de çekilen ve küçük çocukların Atatürk'e secde ettiğini gösteren görüntüler infiale neden olmuştu. 

O zaman bu görüntülere tepki gösteremeyen Atatürkçü Düşünce Derneği, yaşananların "senaryo" olduğunu iddia etmekten öteye gidememişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 239
  • Vatan 4 ay önce Şikayet Et
    Okullarda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenleri imamlardan daha donanımlı bilgilere bilgilere sahiptir, öğretmenlerin bu dersleri vermesi gerekir, ayrıca minik çocuklara adab-ı muaşeret kuralları aileden başlar.
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 4 ay önce Şikayet Et
    Çalışanları ne alçak kişilermiş. Bunlar tümden dinsiz kitapsız. Müslüman ülkesinden def olun gidin Alayınızın canı cehenneme. Şarlatan iblisler.
    Cevapla
  • Dobraci izmir 4 ay önce Şikayet Et
    Açılıp saçılmak marifet ve medeniyetse desene hayvanlar bizden daha medeni Necip Fazıl kısakürek.
    Cevapla
  • Dobraci izmir 4 ay önce Şikayet Et
    Açılıp saçılmak marifet ve medeniyetse desene hayvanlar bizden daha medeni Necip Fazıl kısakürek.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    memleket kafir gazete ve dergi ve tv kanalları ile dolu. RABBİMİZ OLAN ALLAHIM ISLAH ETSİN. İMAN ve Hidayet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’