TRT1’den izleyenlerin beğeneceği dizi geliyor! Aşka Tutsak'la reytingleri kasıp kavuracak

Çalışmalarına 2024’te de tempolu bir şekilde devam eden TRT1, Aşka Tutsak dizisini izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Çok yakın zaman sonra yayın macerasına başlayacak olan Aşka Tutsak'ın oyuncu kadrosuna sürpriz isimler katılıyor.

TRT1’den izleyenlerin beğeneceği dizi geliyor! Aşka Tutsak'la reytingleri kasıp kavuracak
TRT1’den izleyenlerin beğeneceği dizi geliyor! Aşka Tutsak'la reytingleri kasıp kavuracak
GİRİŞ 07.01.2024 15:28 GÜNCELLEME 07.01.2024 15:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Aşka Tutsak dizisi gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizilerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, başrollerini Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin paylaşacağı Aşka Tutsak'la 2024’e damgasını vuracak.

Başkan filmi için nefesler tutuldu! Çukur’un unutulmaz ismi Necip Memili geri dönüyorBaşkan filmi için nefesler tutuldu! Çukur’un unutulmaz ismi Necip Memili geri dönüyor

Senaryosunu Nehir Aytamay’ın kaleme aldığı Vernant DP imzalı Aşka Tutsak projesinde yeni evli bir çiftin başından geçenler gözler önüne serilecek. İzleyici kitlesi tarafından merak ve heyecan içerisinde beklenen yeni TRT1 dizisinin oyuncu kadrosunda Özgür Çevik, Gizem Güneş, Ushan Çakır, Gizem Kala gibi isimlerin de olacağının bilgisine ulaşıldı.

2024'ün ilk gişe lideri TRT oldu! Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmi dev rekora imza attı2024'ün ilk gişe lideri TRT oldu! Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmi dev rekora imza attı

2024’te de seyircinin hoşuna gidecek projelere imzasını atan TRT1, Aşka Tutsak'ın yanı sıra Fatih, Ağlayan Gelin ve Karaağaç isimli dizileri de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • komedi 3 ay önce Şikayet Et
    adam iyi oyuncu, hiç başarısız kaldığı bir rol görmedim. Sahneye hayat veriyor, yeteneği tartışılmaz, kadın için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Mıy mıy konuşması çok rahatsız edici, en son tarihi bir role yakışmamıştı. Sadece ağlak rollere uyuyor haliyle de yine de bayıyor. Adam gibi güçlü bir karakter eklenir umarım. Sadece adamla gitmez bu film.
    Cevapla
  • Sinasi 4 ay önce Şikayet Et
    Bitirilmeyecek diziyi bitirdiler kendi düşen aglamazı trt1 şimdi kendisi aglasın
    Cevapla
  • Eylül kasal 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz final yaptınız ya size yazıklar ölsün
    Cevapla
  • Bi Müslüman 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle diziler yapacaklarına ateizme karşı İslam'a yönelişi anlatan diziler yapın. Çünkü diğer kanallarda İslam'ı karalayan çok fazla dizi var.
    Cevapla
  • Gül 4 ay önce Şikayet Et
    Hep ask dizileri olmasa birazda komik diziler olsa gercekci özentinin olmadığı normal aile hayatını anlatan
    Cevapla
  • komedi 3 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli komedi dizisi yapmak, dünyadaki en zor iştir. Diğer kanallardaki gibi ahlaksızlık ya da akılsızlık, komedi diye yutturulamayacağı için cidden kaliteli bir yapım olmalı. san at çılar da malum bir yerlere bağımlı oldukları için oyuncu ayrı derrt senaryo ayrı dert. Ancak dediğiniz gibi akıcı çok komedi olmasa da gündelik hayatı sıkmadan anlatan bir şey yapmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı