Üç Ayların müjdecisi Regaip Kandili Kanal 7’de karşılanıyor

Regaip Kandili Kanal 7 ekranlarında dualarla karşılanıyor. Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden gerçekleşecek olan yayında, gecenin manevi huzuru ekrandan izleyiciye aktarılırken geceye özel dualara ve ibadetlere yer verilecek.

Üç Ayların müjdecisi Regaip Kandili Kanal 7’de karşılanıyor
Üç Ayların müjdecisi Regaip Kandili Kanal 7’de karşılanıyor
GİRİŞ 09.01.2024 16:58 GÜNCELLEME 09.01.2024 20:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Müslümanlar için son derece önemli olan mübarek üç ayların başladığını müjdeleyen Regaip Kandili, ekranların sevilen ismi emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında çok özel bir programla Kanal 7’de ihya edilecek. Regaip Kandili’nin faziletleri, bu kutlu gecede yapılacak ibadetler, Allah’ın kullarına vaatleri canlı yayında ekrana taşınacak. Programın açılış konuşmasını ve duahanlığını ekranların sevilen ismi Necmettin Nursaçan yapacak. Programda ayrıca Adem Karabey, Habip İspirli, Ahmet Aybar, İsmail Yıldız, Aziz Hardal, Yusuf Bozkurt okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve kalplere huzur veren ilahileriyle gecenin nurunu ekrana yansıtacak.

Dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede eller semaya Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla açılacak, geceye özel ibadetler canlı yayında anlatılacak.

Regaip Kandili Özel programı, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden canlı yayınla 11 Ocak Perşembe günü 19:15’te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 2
  • ahmet kefkir 3 ay önce Şikayet Et
    üç ayların hayırlara vesile olmasını filistindeki zulmün yok olmasını israilin kahru perişan olmasını dilerim. kıymetli hocamızın ellerinden öper sağlık afiyet dilerim. mutlaka izleyeceğiz.
    Cevapla
  • Türkiyem 3 ay önce Şikayet Et
    Necmettin nursaçan hocam ı çok seviyorum. Allah razı olsun ondan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...