Evlerinize Sağlık, Yerli ve Yabancı Turist'in Gözdesi Çeşme'de

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, İzmir'in Çeşme ilçesinden izleyenlerine sağlık ve şifa dağıtıyor.

Evlerinize Sağlık, Yerli ve Yabancı Turist'in Gözdesi Çeşme'de
Evlerinize Sağlık, Yerli ve Yabancı Turist'in Gözdesi Çeşme'de
GİRİŞ 11.01.2024 11:52 GÜNCELLEME 11.01.2024 11:52

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, bu hafta rotasını İzmir'in Çeşme ilçesine çeviriyor. Deniz üzerinden tekne ile Çeşme'ye varan Dr. Feridun Kunak, Çeşme'nin Germiyan Köyü'nde yaşayan ve evlerin duvarlarına, sokak direklerine kısacası tüm köye yaptığı resimlerle nam salmış Nuran abla ile bir araya geldi. Sanatını duvarlara yansıtan Nuran abla ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kunak, onun hikayesini ve sanatını izleyenleriyle paylaştı. Daha sonra ev yapımı turşu satan esnafı ziyaret eden Kunak, ev turşusunun nasıl yapılacağını gösterdi. Ayrıca Kunak, sarımsak ve turşunun faydalarından bahsederken sağlıklı yaşama dair önemli tavsiyeler de verdi.

Çeşme'yi gezmeye devam eden Kunak, yetiştiricisi ile birlikte dalından yaban mersini topladı ve yaban mersini sirkesi yapımına eşlik etti. Tarifini de izleyenleriyle paylaşan Kunak, sirkenin faydalarından bahsetti. Kunak, daha sonra Çeşme Belediye Başkanı'ndan şifalı kaplıca suları ve belediyeye ait termal otel hakkında detaylı bilgi aldı. Çeşme'nin, denizden karaya termal su çıkan dünyanın en nadir yerlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Kunak, bu suların kapalı ve açık havuzlarda misafirler tarafından kullanıldığını öğrendi ve termal suların nelere iyi geldiğinden bahsetti. Son olarak, tekne kaptanının dizlerinde yaşadığı rahatsızlığı için teknede şırınga tedavisi uygulayan Kunak, hastasına ve izleyenlerine egzersiz hareketlerini de uygulamalı olarak gösterdi. 

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!