Teşkilat'ta önemli gelişme! Ömer Atmaca görevden alınıyor mu?

Teşkilat'ın 93. bölüm fragmanı yayımlandı. Yeni bölüme Çetin'in "Benim oğlum kuru kanal projesini korumak için hayatını feda etti." sözleri damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar...

GİRİŞ 25.01.2024 17:05 GÜNCELLEME 25.01.2024 17:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başrolünde Murat Yıldırım, Aybüke Pusat ve Yunus Emre Yıldırımer'in yer aldığı TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, 28 Ocak Pazar günü saat 20.00’de 93. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise adeta nefesleri kesti. 

Fragmanında Çetin karakterinin "Benim oğlum kuru kanal projesini korumak için hayatını feda etti. Bugün emekli Çetin Erdemsoy'un son günü. Tüm gücümü, o kafasına göre hareket eden Ömer Atmaca'yı görevden almak için kullanacağım" sözleri damga vurdu. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cihangir’in intikamı için hedefinde son bir kişi kalan Ömer,  peşinde olduğu Kaptan’ı ele geçirmek için ekiple birlikte harekete geçer. Kardeşini kaybeden Neslihan kimsenin daha fazla zarar görmesini istemez.

Ömer ise düşmanını yakalamak uğruna gözünü karartmıştır. İkili amaçları uğruna tekrar karşı karşıya gelir. Evlat acısıyla sarsılan Çetin, yeni adımlar atar. Cihangir’in ölümünden Ömer’i suçlayan Çetin, Ömer ile yüzleşir. Üstlerine oynanan oyunun farkında olan Ömer ve ekibi, suçlular cezasını çekmeden pes etmezler.

Ne Ömer ne ekip şirketin planlarına boyun eğmeyecektir.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Yavuz Selim 3 ay önce Şikayet Et
    Teşkilatı beğenerek izliyorum.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 3 ay önce Şikayet Et
    Aşkilat tüm hızıyla devam ediyor. Mit değil de karakol gibi...
    Cevapla
  • Sahtebahce 3 ay önce Şikayet Et
    Robot filmi mi olması gerekiyor insan hayatından bahsediyorsan o meslek grubundakilerin de aşk hayatı var her yönüyle anlatacaksın ki film olsun hayat olsun yok Sizin gibi ruhsuzca olsun Tüm hayat, git oyun izle oyna o zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi