Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdı

Yıllar geçse de halen izlenmeye devam eden Kurtlar Vadisi dizisinde üstlendiği ‘Çeto Başkan’ karakteriyle nam salan Şefik Onatoğlu’nun son hali görenleri hayrete düşürdü.

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdı
Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 01.02.2024 10:19 GÜNCELLEME 01.02.2024 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2007’de Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle atan ve sergilediği performansla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Şefik Onatoğlu yıllar içinde çok değişti. Rol aldığı ‘Çetin’ nam-ı diğer ‘Çeto Başkan’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Şefik Onatoğlu'nun eski halinden eser kalmadı.

TRT1 dizisi Bir Sevdadır'da nefes kesen sahne! Seyirciler o görüntülere dikkat kesildiTRT1 dizisi Bir Sevdadır'da nefes kesen sahne! Seyirciler o görüntülere dikkat kesildi

2013’ten bu yana herhangi bir projenin içerisinde yer almayan ve aldığı kararla Türkiye’den Almanya’ya yerleşen Şefik Onat’ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Şimdilerde 39 yaşında olan ve çok uzun süredir yaşantısını gözlerden uzak bir şekilde devam ettiren Şefik Onatoğlu’nun değişimini görenler ‘Nereden nereye’ demekten kendini alıkoyamadı. Aynı zamanda sıkı takipçileri, ünlü oyuncuya duydukları özlemi ve ekranlardan tekrardan görmek istediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bilindiği üzere ekranların sevilen oyuncusu mesleki kariyerinde Böyle Bitmesin, Firar, Düşman Kardeşler, Kurtlar vadisi Pusu ve Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hacı 2 ay önce Şikayet Et
    almanya'ya iltica mı etti?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...