Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti'ne devam edecek mi? 2 ameliyat sonrası yoğun bakımda...

Yaşadığı sağlık probleminden ötürü ameliyathaneye alınan Setttar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti'ne devam edip etmeyeceği kafaları kurcaladı. Dizinin yapımcılığını üstlenen Gold Film merak edilen konuya ilişkin önemli açıklamalara imza attı.

Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti'ne devam edecek mi? 2 ameliyat sonrası yoğun bakımda...
Settar Tanrıöğen Kızılcık Şerbeti'ne devam edecek mi? 2 ameliyat sonrası yoğun bakımda...
GİRİŞ 06.02.2024 16:09 GÜNCELLEME 06.02.2024 16:09

Geçirdiği beyin kanamasının ardından ameliyat masasına yatan usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti dizisindeki akıbeti yakın mercek altına alındı. Üstlendiği ‘Abdullah Ünal’ karakteriyle son dönemin en fazla konuşulan isimlerinden biri olan Settar Tanrıöğen’in sete dönüp dönmeyeceği izleyenlerin aklında soru işareti bıraktırdı.

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdıKurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdı

Bilindiği üzere baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayeti yaşayan Settar Tanrıöğen 26 Ocak tarihinde beyin kanaması geçirdi ve toplamda 2 kez ameliyathaneye alındı. Ve bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’ne Devam Edecek mi?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızılcık Şerbeti projesinin yapımcısı Gold Film’in sağlık durumunu yakından takip ettiği Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümündeki sahnelerini geçen hafta tamamlandığı, yeni bölümler için sete dönüş tarihine doktorlarıyla yapılacak görüşme sonrası karar verileceğinin bilgisine ulaşıldı.

TRT1 dizisi Bir Sevdadır'da nefes kesen sahne! Seyirciler o görüntülere dikkat kesildiTRT1 dizisi Bir Sevdadır'da nefes kesen sahne! Seyirciler o görüntülere dikkat kesildi

Geçirdiği operasyon sonrası gözlem altında tutulan Settar Tanrıöğen'in sete dönüş yapacağı tarih şimdilik belirsizliğini koruyor.

Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumu Belli Oldu!

Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle tedavisi devam eden sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “26 Ocak 2024 (Cuma) günü, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleri üzerine yapılan tıbbi değerlendirmesinde, hastamız Settar Tanrıöğen’de; beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Yoğun bakım servisine alınan oyuncuda 29 Ocak Pazar günü beyindeki kanamaya bağlı gelişme ihtimali olan beyin omurilik sıvısında artış tespit edildi ve sıvı basıncının dengelenmesi için girişimsel işlem yapıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi