TRT1 dizisi Bir Sevdadır'da nefes kesen sahne! Seyirciler o görüntülere dikkat kesildi

Günay Günaydın’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Bozdağ Film imzalı TRT1 dizisi Bir Sevdadır, dün akşam yayına giren ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 01.02.2024 11:27 GÜNCELLEME 01.02.2024 11:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı Bir Sevdadır, TRT1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba tarihinde yayın hayatına merhaba dedi. Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu ve başrollerini ise Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı Bir Sevdadır sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdıKurtlar Vadisi'nin efsane ismi çok değişti! Son halini görenler neye uğradığını şaşırdı

İddialı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vuran Bir Sevdadır’da Yeşil’in çocuklarıyla beraber özgürlüğe adım attığı anlar seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, #BirSevdadır etiketiyle kullanıcıların en çok konuştuğu konular arasındaki yerini aldı.

Bir Sevdadır’da Neler Yaşandı?

Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin tarafından düğünden kaçırılan Yeşil, Dağlıca ailesinin içinde bir kaosa sebep oldu. Düğünden kaçarken yaşanan kovalamacada Ersin ölürken, Ünal sakat kaldı ve kardeşi Ferhat ise öldü. Yeşil hapiste 7 yıl yatmasının ardından ikiz çocukları İshak ve Boncuk’u dünyaya getirdi. Yeşil; planına göre ikizlerinin babalarının Ersin olduğunu iddia etti.

Tahliye günü geldiğinde Ünal’ın kardeşi Tufan, kardeşlerinin intikamını almak üzere Yeşil’i cezaevi kapısında bekledi. Yeşil hapiste yattığı süre boyunca boş durmadı ve kendini her şeyiyle hayata hazırladı. Yaşananlardan dolayı artık bir ailesi olmayan Yeşil’in kendi ve çocukları için en büyük hayali bir aileydi. Yeşil her şeyi göze alarak, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a gidip onların himayesine sığındı. Zengin ve ünlü Bıçakçı ailesi, Yeşil’i ve çocukları eve almak istemedi. Bıçakçı ailesinin Yeşil’i ve çocuklarını kabul edip etmeyeceği ise seyirci tarafından merak konusu oldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • akocak 2 ay önce Şikayet Et
    İlk bölümü seyrettim. Hikaye çok saçma. Oyunculuk hikayeden de saçma. Son derece berbat bir dizi. Türk dizi tarihinde 'Benim Adım Melek' dizisini tek geçerim. O'nun yanına yanaşan hiç bir dizi olmadı daha. Hem konusu, hem konunun işleniş biçimi, hem olayların birbiriyle bağlantısı, hem de oyunculuk son derece iyiydi. İnternetten de defalarca seyrettim. Bıkmadan seyrettim.
    Cevapla
  • Cengaver 2 ay önce Şikayet Et
    Gayri meşru bir ilişkiyle film başladı. Yahu namuslu bir hayat yokmu konu alabileceğiniz . Bu gençlere bunu normal gösteriyorsunuz. Derhal kaldırılmalı
    Cevapla
  • Biz 2 ay önce Şikayet Et
    TRT dışında başka kanallarda olsaydı şimdiye 5 tekrar izlemiştiniz..
    Cevapla
  • Polat Alemdar 2 ay önce Şikayet Et
    Bu travmayı anlamak için kadın olmaya gerek yok. Biraz vicdan merhamet sahibi herkes anlar. Tecavüz ediliyor kadına. Allah kimseye yaşatmasın. Ama yorumlarda garrimeşru ilişki diyeburun kıvırılıyor. Sanki kadının rızasıyla olmuş gibi. Valla Helal olsun TRT ye. İnci Tanelerini izleyip izleyip burada yargı dağıtmak. Yakışmıyor. Umarım onlarca bölüm sürer...
    Cevapla
  • Türkiye 2 ay önce Şikayet Et
    Öyle bir müptela olacaksınız ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!