Teşkilat 94.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Yapılanların faturası pahalıya patlayacak

TRT1'de heyecanın ardı arkasının kesilmediği ve her hafta nefesleri kesmeye devam eden Teşkilat dizisinde sular durulmuyor. Aksiyon dolu bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanan Teşkilat'ta Ömer canı pahasına dik duruşundan vazgeçmez.

GİRİŞ 04.02.2024 09:14 GÜNCELLEME 04.02.2024 09:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzleyenlerin her Pazar akşamı soluk soluğa seyrettiği, güçlü kadrosu, başarılı prodüksiyonu ve iddialı konusuyla tam not alan Teşkilat dizisinde tansiyon giderek yükseliyor. Burak Arlıel'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisi 4 Şubat tarihinde 94.bölümüyle ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çektiKuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çekti

Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu ve Teşkilat Yazı Grubu'nun senaryosunu kaleme aldığı Teşkilat dizisinde bu hafta canını dişine takan Ömer, yapılanların bedelini ödetmeye ant içer.

Teşkilat'ta Bu Hafta Neler Yaşanacak?

Ömer yeni bir düşman ile burun buruna gelir. Ancak o da bu düşmanın çok daha farklı ve en önemlisi daha da tehlikeli olduğunu anlar.

Ömer ile bağlantıyı tamamen kesilen Neslihan hem Ömer'i hem de ekibi sağ salim yapmak için elinden gelmeye çalışır.

Ömer ne olursa olsun intikamını almadan pes etmez. Bu yolda canından olsa bile düşmana boyun eğmez.

Teşkilat Dizisinin Oyuncu Kadrosu!

Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide) Atmaca), Selin Genç (Sena), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    Dizi Çekimi Set İstanbula taşındı kalite sıfıra düştü İstanbula taşındıktan ve eski oyuncuların tamamını diziden çıkardıkdan sonra Artık izlemiyorum ...
    Cevapla
  • Akıncı 2 ay önce Şikayet Et
    Biz çaba ve akıllı uygulamalar yapmak gerekiyor. Bazı oyuncularvilkokul öğrencisi gibi. Önceki yıllarda biraz kalite vardı şimdiyse, sadece birileri para kazanıyor. Birazcık altı dolu olaylar olmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 ay önce Şikayet Et
    ajan filminde hep bi aşk havası...
    Cevapla
  • Mesut 2 ay önce Şikayet Et
    Dizi yapmacık duruyor.Birazdaha profosyonel olması lazım..Ajan filmleri izlenip ordaki sahnelerden esinlenilse daha iyi olacaktır..Bunu başaramıyorsanız Türk istikbaratının ismini kullanmayın..Başka yapmacık birşeyler bulun kendinize..
    Cevapla
  • fahri 2 ay önce Şikayet Et
    Dizide oynayan bazıları gibi "İSTİHBARAT" kelimesini "istikbarat" yazıyorsun, bari yorum yazma da cehaletin ortaya çıkmasın ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi