Kuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çekti

Ateş Kuşları’nda ‘Doktor Feza’ ve Kuruluş Osman’da ise ‘Üstad Gera’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Bülent Polat, Star TV’nin yeni dizisi Yan Oda’yla anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çekti
Kuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çekti
GİRİŞ 02.02.2024 10:15 GÜNCELLEME 02.02.2024 10:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde Vasilis’in üstadı ve Osman Gazi’nin gizli düşmanı olarak ekran önüne çıkan Bülent Polat’ın yeni adresi resmen belli oldu. Kuruluş Osman’da üstlendiği ‘Üstad Gera’ karakteriyle isminden bahsettiren Bülent Polat, Star TV’nin çiçeği burnunda dizisi Yan Oda’yla el sıkıştı.

Teşkilat 94.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Yapılanların faturası pahalıya patlayacakTeşkilat 94.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Yapılanların faturası pahalıya patlayacak

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in yazdığı OGM Pictures imzalı Yan Oda dizisine transfer edilen Bülent Polat sürpriz bir karakterle izleyenlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Yan Oda’nın yeni üyesi Bülent Polat, ‘Ferhan Alabey’ karakteriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

İzleyenlere Gülşen Budayıcıoğlu tarafından çok güçlü bir aile hikayesi sunacak olan Yan Oda’nın çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağının bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    galleş garaaa
    Cevapla
  • Sudenaz 2 ay önce Şikayet Et
    Buna bu rol 5 gönlek bol gelir bunun harcı değil milleti diziden soğurmayıb
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu