Gönül Dağı tarihinde ender görülebilecek gelişme! Kimsenin beklemediği o isim geri dönüyor

İzleyenlerin hayranlıkla takip ettiği isimlerden bir tanesi olan Burak Can, TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’na geri dönüyor. Sevilen oyuncunun bir süre önce sona erdirdiği hikayesine tekrardan devam edecek olması sosyal medya gündemini meşgul etti.

Gönül Dağı tarihinde ender görülebilecek gelişme! Kimsenin beklemediği o isim geri dönüyor
Gönül Dağı tarihinde ender görülebilecek gelişme! Kimsenin beklemediği o isim geri dönüyor
GİRİŞ 11.02.2024 09:13 GÜNCELLEME 11.02.2024 09:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Her hafta reytinglerde adını zirveye yazdıran Gönül Dağı dizisine geri dönenler listesinde bir kişi daha yerini aldı. Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Burak Can’ın geçtiğimiz bölümlerde veda ettiği diziye tekrardan dahil edileceği öğrenildi.

Kuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çektiKuruluş Osman ve Ateş Kuşları’ndan Yan Oda’ya yılın transferi! Yeni rolüyle dikkat çekti

Verdiği aranın arkasından yine kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Burak Can’ın dönüşü izleyici kitlesi tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Üstlendiği ‘Erkan’ karakteriyle ekran başındakilerin gönlünde taht kurmayı başaran Erkan Can, sosyal medyada adından bir kez daha söz ettirdi.

Gönül Dağı’ndaki oyunculuk performansıyla son dönemin parlayan isimlerinden bir tanesi olan Burak Can’ın hikayeye nasıl bir yön vereceği ise şimdiden büyük merak konusu haline geldi. Bilindiği üzere Burak Can, oyunculuk kariyerinde Gönül Dağı’nın yanı sıra Vermem Seni Ellere, Rumi, Gülcemal, Duy Beni, Mevlana, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Yılanların Öcü ve Sana Bir Sır Vereceğim gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Teşkilat 94.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Yapılanların faturası pahalıya patlayacakTeşkilat 94.bölüm fragmanında sular durulmuyor! Yapılanların faturası pahalıya patlayacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • lazercin.com 2 ay önce Şikayet Et
    Bitirin artik
    Cevapla
  • Gülsen 2 ay önce Şikayet Et
    Berk atana melis sevinçi hiç yakıştıramadım keşke melis gitse
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İlk 2 sezon ve sezon aralarındaki Kurban filmleri güzeldi. Sonra sıkmaya, sıradanlasmaya basladı. Özellikle dizinin kadınları kasaba, köy halkı karakterlerine uymuyor. Ciritçi ve Muhterem karakterlerinden cok şey öğrendim.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Diziyi rahatlıkla ailem le izleyebiliyorum ahlaksızlık sıfır. çok dizeler bakmaya gerek görmüyorum her sahnesi berbat.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    O kadar sevindim ki anlatamam. Öyle bir şey yazmışsınız ki okuyan da uzaydan geri dönüyor zannediyor. Umurumda değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"