Kuruluş Osman'a Acı Hayat'ın Filiz'i geliyor! Çok uzun yıllar sonra ekranlara dönüyor

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan oyuncu Ebru Kocaağa, ATV’nin izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisiyle dönüyor. Birbirinden iddialı yapımlarda rol alan Ebru Kocaağa, Kuruluş Osman’da sürpriz bir karakterle dizi tutkunlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman'a Acı Hayat'ın Filiz'i geliyor! Çok uzun yıllar sonra ekranlara dönüyor
Kuruluş Osman'a Acı Hayat'ın Filiz'i geliyor! Çok uzun yıllar sonra ekranlara dönüyor
GİRİŞ 04.02.2024 10:13 GÜNCELLEME 04.02.2024 11:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2005’de Acı Hayat dizisiyle atan ve burada üstlendiği ‘Filiz Kervancıoğlu’ karakteriyle akıllara kazınan Ebru Kocaağa’nın yeni adresi belli oldu. Öte yandan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de oyunculuk performansı sergileyen ve ‘Dicle’ karakteriyle başarılı bir çıkış yakalayan Ebru Kocaağa, Kuruluş Osman kadrosuna adını yazdırdı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Çukur’un Ogeday’ı geliyor! Ortalığı kasıp kavuracakKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Çukur’un Ogeday’ı geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak

Oyunculuk kariyerinde Kuzey Rüzgarı, Dur Yolcu, Kişiliksiz, N’apcaz Şimdi ve Nizama Adanmış Ruhlar gibi yapımlarda da boy gösteren Ebru Kocaağa’nın Kuruluş Osman’daki rolü belli oldu.

Verdiği uzun bir aranın ardından tekrardan setlere dönüş yapan Ebru Kocaağa, Kuruluş Osman'ın 142.bölümünde Olivia karakteriyle seyircisini ekrana başına kilitleyecek. 5.sezondur ATV ekranlarında reytingleri altüst eden Kuruluş Osman'da Holofira’nın teyzesi Olivia’nın gelişiyle yeni olayların kapıları aralanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Doğu-Batı 2 ay önce Şikayet Et
    Cengo, İbrahim, Enes siz editörün kusuruna bakmayın olayları bir ay geriden takip ediyor. Galatasaray' ın şampiyonluğunu da yeni kutlamıştı.
    Cevapla
  • Cengo 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten oynuyor 1 aydır lan! Ayakta uyuyorsunuz siz.
    Cevapla
  • İbrahim 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten 4 bölümdür var
    Cevapla
  • Enes 2 ay önce Şikayet Et
    Vallahi öyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?