Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Çukur’un Ogeday’ı geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak

Son olarak Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da kameralar karşısına geçen Baki Davrak, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle anlaşma sağladı. Davrak, TRT1’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye farklı bir soluk getirecek.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Çukur’un Ogeday’ı geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Çukur’un Ogeday’ı geliyor! Ortalığı kasıp kavuracak
GİRİŞ 13.02.2024 01:03 GÜNCELLEME 13.02.2024 01:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2020 – 2021 arasında AY Yapım imzalı Çukur dizisinde rol aldığı ‘Ogeday Erdenet’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Baki Davrak’ın yeni adresi resmen belli oldu. Çukur’un yanı sıra Vatanım Sensin’deki oyunculuk performansıyla geniş bir hayran kitlesine kavuşan Baki Davrak, TRT1’in yoğun ilgi gören dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle el sıkıştı.

Kuruluş Osman'a Acı Hayat'ın Filiz'i geliyor! Çok uzun yıllar sonra ekranlara dönüyorKuruluş Osman'a Acı Hayat'ın Filiz'i geliyor! Çok uzun yıllar sonra ekranlara dönüyor

Baki Davrak, Serdar Özönalan’ın yazdığı, Sedat İnci’nin yönettiği ve Emre Konuk’un yapımcısı olduğu Akli Film imzalı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’deki yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak. Yayınlandığı her hafta sosyal medya gündeminde adından söz ettiren Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni transferi Davrak, zengin ve güçlü Yahudi ‘Avram’ karakterini üstlenecek.

Bilindiği üzere Baki Davrak, 2.dünya savaşı sırasında Kırım’da yaşayan Türklerin kaderinin anlatıldığı Kırımlı isimli tarihi sinema filmi projesinde de boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM birşeyin olmasını isterse, sadece " OL " DER ve o şey oluverir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...